“ΕνΧορώ”:Cosmo-Zωγράφισαν!Χρυσό Μετάλλιο!

Στο CosmoGym την μεγαλύτερη διοργάνωση Γυμναστικής στη χώρα μας, έλαβε μέρος ο σύλλογος Κουφαλίων “ΕνΧορώ”, με την ομάδα της Νατάσας Ζωγράφου να παρουσιάζει ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που ενθουσίασε κοινό και κριτές και να κατακτά χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της.!

Η Νατάσα Ζωγράφου μετά τους αγώνες δήλωσε στο e-koufalia.gr:

“Για πρώτη φορά ο σύλλογος μας είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτήν την τεράστια διοργάνωση του cosmogym contest.Διοργάνωση υπό την αιγίδα της ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας όπου συμμετείχαν πάνω από 7000 αθλητές.Καταφέραμε να  βγούμε χρυσή ομάδα στην κατηγορία μας να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό αυτής της υψηλού επιπέδου διοργάνωσης και να διαγωνιστούμε μαζί με τις καλύτερες 18 ομάδες.

Τεράστια επιτυχία για μας να το καταφέρουμε στην πρώτη μας κιόλας συμμετοχή.Είμαι πολύ περήφανη για την δουλειά που γίνεται στα παιδιά μας,  το πόσο έχουν εξελιχθεί και που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις.Το μυστικό μας είναι η αγάπη για τα παιδιά κ το άθλημα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται… Είναι μόνο η αρχή.”

BINTEO

 

Τι είναι το Cosmogym??

Το Cosmogym είναι μια διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διεθνείς προδιαγραφές ανάλογων αθλητικών γεγονότων.

Στην περσινή διοργάνωση πήραν μέρος 7038 αθλητές και αθλήτριες και παρουσίασαν τους κόπους μιας χρονιάς.
Μια διοργάνωση που για πολλά χρόνια στόχος της είναι η «γυμναστική να συναντά την φιλοξενία».Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, των Special Olympics Hellas, την αιγίδα αλλά και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και έχει την επιστημονική στήριξη ομάδας καθηγητών των ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Πατρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *