Ενίσχυση του στόλου οχημάτων του Δήμου Δέλτα

Έντεκα νέα οχήματα προστέθηκαν πριν λίγες ημέρες στον στόλο του Δήμου Δέλτα εκ των οποίων 5 επιβατικά και 6 φορτηγάκια κλειστού τύπου (βαν) για τη μεταφορά εργαζομένων και εργαλείων.

«Πλέον διαθέτουμε 86 οχήματα και μηχανήματα έργου, τα οποία είναι σε λειτουργία, έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου μας» δηλώνει ο Προϊστάμενος Τμήματος Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων Γρ. Σαλανίδης. «Ο στόλος ήταν γηρασμένος και γι’ αυτό από το 2015 μέχρι το τέλος του 2018 θα έχουν αποσυρθεί συνολικά 25 οχήματα. Οργανώθηκε ο όρχος και το γραφείο κίνησης λειτουργεί πλέον όπως προβλέπεται βάσει του ν. 2396/1953» συμπληρώνει.

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όπως όλη η αυτοδιοίκηση, καθώς η περικοπή της χρηματοδότησης από το 2010 έχει φτάσει στο 75%, με χρηστή διαχείριση και την πολύ καλή συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες καταφέρνουμε το καλό αποτέλεσμα. Η ενίσχυση του στόλου σημαίνει ενίσχυση των υπηρεσιών, σημαίνει ενίσχυση της δυνατότητας για ακόμη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα που φορούν την τεχνική υπηρεσία, την καθαριότητα, το πράσινο κ.ά. ή την πολιτική προστασία για να μπορεί ο Δήμος να αντιμετωπίζει τις δύσκολες έκτακτες καταστάσεις. Εξάλλου αυτή είναι η σταθερή οδηγία προς όλον τον διοικητικό μηχανισμό του Δήμου μας: η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Κι αυτό είναι κάτι που το έχουμε αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια, ιδίως με τη ‘‘γραμμή Νοιάζομαι -2310795222’’ που λύνει άμεσα 8 στα 10 αιτήματα των πολιτών που αφορούν στην καθημερινότητα. Ο πολίτης δεν έρχεται αντιμέτωπος με έναν μηχανισμό απρόσιτο απέναντι στα προβλήματά του, αντιθέτως υπάρχει καθημερινός αγώνας πολλών ανθρώπων για να ξεπερνάμε δυσκολίες στο επίπεδο της δημόσιας διοίκησης τις οποίες συναντούμε ακόμη και σε πράγματα που στον πολίτη φαίνονται απλά» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος που επιθεώρησε τα νέα οχήματα μαζί με τον Αντιδήμαρχο  Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Οχημάτων Δημήτρη Καμανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *