Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

          Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον κόμβο του Αγίου Αθανασίου, σε τμήματα της παράπλευρης οδού του Αγίου Αθανασίου (από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας έως την είσοδο του οικισμού) και επί της οδού Κων/νου Καραμανλή στα Διαβατά. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

2. Εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα του Αξιού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας.

          Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 , με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.