Εξαδακτύλου-Μπουρουτζή στη συνάντηση Γραμματέων Δήμων Κ.Μακεδονίας

Η πρώην Γεν.Γραμματέας του Δήμου Χαλκηδόνος (και νυν του Δήμου Νάουσας) Βίκυ Εξαδακτύλου και η νυν του Δήμου Χαλκηδόνος Μπέττυ Μπουρουτζή ,θα είναι παρούσες και θα μιλήσουν στη συνάντηση των Γεν.Γραμματέων Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/10.

Το θέμα που θα αναπτύξει η κα Εξαδακτύλου είναι “Ψηφιακός μετασχηματισμός Διοικητικών & Οικονομικών διαδικασιών σε Δήμο της Περιφέρειας” ενώ της κας Μπουρουτζή ” Προϋπολογισμός Ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης & Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής2020-2023 στους ΟΤΑ”

One comment

 1. ΤΣΑΛΑΓΡΑΔΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

  Νυν αλλα και αεί .. σε οτι αφορά την κα Εξαδακτύλου που γνωρίζω όπως οι περισσότεροι το έργο και την πορεία της μέσω της Τ.Α.
  Κεφάλαιο σοβαρό για τον τόπο και το μέλλον μας κατα τη γνώμη μου..
  Ενα refresh ευχάριστα αναγκαίο η σημερινή δημοσίευση που την αφορά κατα το ήμισυ αλλα και συγκρίσιμο σε οτι έχει να κάνει με το πριν , το τώρα αλλα και το μετά, λόγω του οτι πήξαμε στους μέτριους αυτοκαταστροφικούς μαιντανούς αλλα και τους δήθεν όλων των βαθμίδων στην τοπική αυτοδιοίκηση αντιπολίτευσης και διοίκησης .
  Ιδιαίτερο το μέγεθος και η απλότητά της στην καθημερινότητα του Δήμου κατα τη γνώμη μου πάντα.
  Το έργο , η ευελιξία το εκτόπισμα αλλα και τα αποτελέσματα μέσω καθημερινών δοκιμασιών της κας Εξαδακτύλου έκαναν τη διαφορά που είναι μέχρι ώρας συγκρίσιμη??.. με τη νυν γραμματειακή υποστήριξη ή την προυγούμενη με διαφορά!(πάντα κατα την άποψη μου) .
  Να δούμε και την κα Μπουρουτζή , υπομονετική, ανθεκτική! και σοβαρή η παρουσία της ως τώρα, έχει ικανότητες , γνώσεις , είναι έμπειρη κ ευέλικτη σε μεγάλο βαθμό, καλή μονάδα για τον τόπο αλλα μάλλον δεν βρήκε ακόμη πεδίο .
  Καλή σας τύχη κυρίες !
  ΤΣΑΛΑΓΡΑΔΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *