Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών και οχημάτων από περιοχές του Λαγκαδά

Συλλήψεις 2 ατόμων για ισάριθμες παράνομες μεταφορές αλλοδαπών

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οικιών και οχημάτων από περιοχές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από συστηματική και επισταμένη έρευνα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονος ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση – συμμορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς του, από τέλη Απριλίου του 2022 έως τέλη Ιουνίου του 2022, προέβησαν σε τρείς (3) διαρρήξεις οικιών και δύο (2) διαρρήξεις οχημάτων, από τις περιοχές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας (9.000) ευρώ και διάφορα αντικείμενα των παθόντων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 24χρονου στην περιοχή των Διαβατών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) κονσόλα παιχνιδιών, (2) τάμπλετ, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και οκτώ (8) αντρικά ρολόγια, την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως «επιχειρησιακό» όχημα για τις μετακινήσεις τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.