Ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών ευχαριστούν θερμά

την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας,  το Δήμαρχο Πέλλας Κο Στάμκο Γρηγόρη για την αδιάκοπη βοήθειά τους στο δύσκολο έργο μας και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κα Κουτσοκώστα  Ζωή.

Τους δωρητές μας:

Α)τους καλούς μας φίλους , ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ Γ .ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. -TIGER PLAST. s.a. για την μεγάλη δωρεά τους στο σχολείο μας. Πάνω από πεντακόσια μπουκάλια μικρά, μεσαία, μεγάλα για τα λικέρ μας, τις κηραλοιφές, τα δαφνέλαια μας και τα αρωματικά μας λάδια

Β)) ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΑΛΚΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που προσφέρουν κάθε εβδομάδα κοτόπουλα και αυγά για την σίτιση 31 μαθητών.

Γ)  τον κο ΒΑΚΑΛΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ γιατί εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει το ψωμί για το πρωινό των μαθητών μας

Δ)τα Εκκοκιστήρια Καραγιώργου Νικολάου και Μπάμπη. Επίσης τους: Κωτούλα Αναστάσιο, Θεοτοκίδη Χρήστο, Σαλικίδη Ηλία(κρεωπολείο), Πέικου Ευαγγελία ( Αλκυόνη), Κυριακίδη Χάρη, Ιωαννίδη Γεώργιο, Γκιτσιούδη Δήμητρα, Γατίδου Ιωάννα, Μπαξεβάνη Ζέφη και Λυτούδη Νικόλαο.

Ε) Την κα Βαμβακίδου Πόπη ταμία του σχολείου μας για το απέραντο ενδιαφέρον της για να μη λείψει τίποτε από το σχολείο μας.

ΣΤ)  την κα Γκιόκα Πανδώρα για το απέραντο ενδιαφέρον της να προμηθεύσει το σχολείο μας από φίλους και συνεργάτες, ένα τσουβάλι φακές, ένα τσουβάλι ρεβύθια και ένα τσουβάλι φασόλια και πολλά άλλα τρόφιμα για το Εργαστήριο Μαγειρικής.

Ζ) Ευχαριστούμε θερμά τους:
Δουβαντζή Πέτρο, Οδοντίτρο
Πασχαλίδη Λευτέρη Καρδιολόγο
Καλπακίδη Παύλο Λογιστή
Μαυρένη Γρηγόρη Ιχθυοπώλη και
Ξηρίδη Κων/νο Επιχειρηματία
όλοι αξιόλογα παιδιά της πόλης μας για την δωρεά ενός υπερσύγχρονου πλυντηρίου ρούχων , στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών.
Με την δωρεά τους οι μαθητές μας θα το χρησιμοποιήσουν στο μάθημα της Αυτόνομης Διαβίωσης .

Η). Ευχαριστούμε θερμά τον αξιόλογο Δικηγόρο της πόλης μας κο Ζαχαριάδη Μιχάλη για την δωρεά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ενός LAPTOP LENOVO για τους μαθητές μας .

Θ)  Την εταιρεία ”ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε”  Βενιζέλου 55 , Γιαννιτσά γιατί μας προσφέρουν τα κρέατα της εβδομάδας.

Ι) Τον κα Μποχωρίδη Πέτρο και Παλάβρατζη Ελένη  που έχουν φούρνο στα Κουφάλια(Ο φούρνος του Μανώλη), για τα αρτοσκευάσματα που προσφέρει στο σχολείο μας καθώς και υλικά για να φτιάχνουμε τα γλυκά μας και τα φαγητά μας.

Κ)Τον ανώνυμο μανάβη της πόλης μας που μας προσφέρει τα φρούτα της εβδομάδας και

Λ)Την Διευθύντρια του Λυκείου της Αξού κα Μούσιου Άννα, που μας προσέφερε ειδικά θρανία για τους μαθητές μας και αναπηρικά αμαξίδια που είχε στο σχολείο της.

Μ) Τους αδελφούς Πατσάνη Κώστα και Βαγγέλη, κατάστημα Η/Υ στα Γιαννιτσά, για την δωρεά ενός υπερσύγχρονου πολυμηχανήματος εκτυπωτή και σκάνερ για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Πληροφορικής.

Eυχαριστούμε θερμά τις εφημερίδες, ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ (logos@logospellas.gr); ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (norizont@otenet.gr); Εφημερίδα Πρωινή του Ν. Πέλλας (vagourdi@otenet.gr); ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (vagourdi@otenet.gr) και την * e-koufalia.gr * – Ανεξάρτητη ενημέρωση για τον Δήμο Χαλκηδόνος για την δωρεάν δημοσίευση των ευχαριστηρίων μας όλη την χρονιά. Τέτοιου είδους ευγενικές χειρονομίες μας συγκινούν βαθιά και δηλώνουν πως όσο υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τέτοιου είδους ευγενικές χειρονομίες μας συγκινούν βαθιά και δηλώνουν πως όσο υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ ως Διευθύντρια, την Υποδιευθύντρια μου κα Γκίνογλου Μ. , τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, το ΕΕΠ και το ΕΒΠ για την αδιάκοπη φροντίδα τους στα παιδιά μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα  Καλές Γιορτές με Υγεία

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών    Αλμπανίδου Πολύνα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *