Φώτης Κυριακίδης: Καλούμε τον κ.Τσουκνιδά να αποσύρει αμέσως το ερώτημα

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δελτίο τύπου

Σε απάντηση του δελτίου τύπου του δήμου Χαλκηδόνος για το αίτημα του υπουργείου εσωτερικών με θέμα την υπόδειξη χώρων υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων.

Διαβάζοντας με προσοχή το έγγραφο του υπουργείου δεν αναφέρεται πουθενά οτι υπάρχει απόφαση για εγκατάσταση προσφύγων στον δήμο μας. Το ερώτημα που θέτει το υπουργείο είναι αν στον δήμο μας υπάρχουν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (τεχνικές, νομικές, πολεοδομικές).
Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να το απαντήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας και οχι τα τοπικά συμβούλια. Και αυτό που θα πρέπει ευθαρσώς να κάνει η διοίκηση του δήμου Χαλκηδόνος είναι να απαντήσει στο τεχνικό αυτό ερώτημα ,και όχι να ρίχνει το μπαλάκι στις τοπικές κοινωνίες .Δεν υπάρχει λοιπόν ερώτημα που θα μπορούσαν τα τοπικά συμβούλια να απαντήσουν. Αντιθέτως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να λειτουργήσει διχαστικά στην κοινωνία μας, πράγμα που εμείς απευχόμαστε.
Καλούμε τον κ.Τσουκνιδά να αποσύρει αμέσως το ερώτημα

Σε χθεσινοβραδινή συνεδρίαση των εκλεγμένων της παράταξής μας σε δημοτικό και τοπικά συμβούλια, αποφασίσθηκε να τηρηθεί κοινή στάση, ζητώντας από τον δήμαρχο να αποσύρει το ερώτημα και να κινηθεί στα όρια του ερωτήματος που εδέχθη από το υπουργείο .


Φώτης Κυριακίδης

5 comments

  1. μην τολμησουν και τους φερουν στα Κουφάλια…..Ουτε ΚΑΝ να του περνάει απο το μυαλό του δημάρχου……αν τους θελει ας τους παρει σπιτι του….

  2. Η μεγαλύτερη διχόνοια προκαλείται από την αποχή και την έλλειψη πλάνου και στρατηγικής. Γι αυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Αν δεν ενημερωθούν και δεν αποφασίσουν οι ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ μας τότε δεν μιλάμε για δημοκρατία αλλά για μοναρχια. Εκτός κι αν μας φοβίζει το να ενωθεί ο κόσμος! Το προσφυγικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κανέναν και για κανένα λόγο!!!!!

  3. Τότε ας απαντήσει κατευθείαν ο δήμαρχος ότι δεν έχουμε κανένα χώρο που να μπορούμε να βάλουμε τους μετανάστες!

  4. παντα πρεπει να σκυβουμε το κεφαλι να λεμε ναι μεχρι ποτε γιατι να μας τους φορτωσουν και αυτους ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ε μα ναι τρελα οι υποτακτικοι τρελιτσα ο λαος ….τελεια απαντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *