Γ.Ταχτατζόγλου: “Ολισθαίνετε πολιτικά κύριοι της Αντιπολίτευσης”

Ολισθαίνετε πολιτικά κύριοι της Αντιπολίτευσης

Σε πρόσφατη επιστολή σας προς τον τοπικό τύπο δηλώνετε ότι έχετε ταχθεί στον αγώνα της υπεράσπισης των θεμελιωδών αρχών της Δημοκρατίας που απαξιώνονται και καταπατώνται από το Δήμαρχο….

Δε μας είπατε όμως πως μπορεί κάποιος να υπερασπίζεται τις αρχές αυτές όταν απαξιώνει με τις πράξεις του το λίκνο της Δημοκρατίας, το κυρίαρχο όργανο του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο!

Πως μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε το μέτωπο της Δημοκρατίας και του παραγωγικού λόγου όταν δεν προσέρχεστε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αναπτύξετε τον παραγωγικό σας λόγο, όπως για παράδειγμα η καταψήφιση του θέματος για την αγορά άλατος για τις ανάγκες του Δήμου κατά τη διάρκεια του χειμώνα!!!

Ολισθαίνετε πολιτικά όταν αποκαλείτε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου φερέφωνο του Δημάρχου!

Ολισθαίνετε πολιτικά όταν κάνετε υποδείξεις στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για το ύφος με το οποίο θα ενημερώσει για το λόγο αναβολής της συνεδρίασης!

Ολισθαίνετε πολιτικά όταν αφήνετε να εννοηθεί ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθησε να παραπληροφορήσει για τους λόγους αναβολής της συνεδρίασης και το έκανε με ευφυέστατο μάλιστα τρόπο, σύμφωνα με τα γραφόμενα σας! Ο ευφυέστατος λοιπόν αυτός τρόπος ορίζεται από το άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου όπου μεταξύ άλλων αναφέρει  ”…στη συνέχεια ο Γραμματέας εκφωνεί τον κατάλογο των παρόντων, καταγράφει τους απόντες από τη συνεδρίαση και σημειώνει αν η απουσία τους είναι δικαιολογημένη ή όχι”. Απόντος της Γραμματέως αντιλαμβάνεστε ότι το ρόλο αυτό τον αναλαμβάνει ο ευφυής Πρόεδρος.

Ολισθαίνετε πολιτικά όταν δηλώνετε ότι ο μόνος λόγος που δε διεξήχθη η συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι ότι δεν παρέστησαν όλοι οι σύμβουλοι του Δημάρχου. Ναι έλειπαν δύο σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου οι οποίοι είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων για την αδυναμία προσέλευσης τους, καθώς υπάρχουν και ανθρώπινοι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσέλευση ή  μη σε μία συνεδρίαση. Οι δύο παρατάξεις όμως που απείχαν από τη συνεδρίαση δεν έκριναν σκόπιμο να ενημερώσουν για την απουσία τους, δείχνοντας έτσι το σεβασμό τους στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου! 

Αυτή είναι η αλήθεια και δε μπορεί κανείς να την παραποιήσει!

Με τιμή, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος

Ταχτατζόγλου Γαβριήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *