ΓΑΣ Κουφαλίων: Ο καθένας για την πάρτη του….

logo

Σε κλίμα έντασης όπως ήδη γράψαμε έγινε η Γενική συνέλευση του ΓΑΣ Κουφαλίων την Κυριακή που μας πέρασε.Μια γενική συνέλευση χωρίς πρόεδρο να συντονίζει την συζήτηση, με αποτέλεσμα ο καθένας να παίρνει τον λόγο μόνος του και να διακόπτει τον εκάστοτε ομιλητή και στο τέλος κανένας να μην ολοκληρώνει.

Οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν από τον εκπρόσωπο του τμήματος στίβου κ.Αλεξόπουλο, που μάλιστα απευθυνόμενος στους υπόλοιπους  της διοίκησης δεν δίστασε να πει “ήμασταν σε πόλεμο 1,5 χρόνο” ,εκφράζοντας παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε το τμήμα στίβου , ενώ λίγο αργότερα απαίτησε 4 εκπροσώπους του τμήματος στην νέα διοίκηση.

Ο πρώην πρόεδρος  του συλλόγου κ. Σαϊνίδης Κώστας, πρότεινε το σχήμα που θα εκλεγεί να είναι ισομερές, με ισάξια εκπροσώπηση όλων των τμημάτων στην νέα διοίκηση, κάτι όμως που δεν προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου.

Άλλοι ομιλητές ανέφεραν ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν πρέπει να εκλεγεί στην λογική των εκπροσώπων τμημάτων, τονίζοντας ότι το Δ.Σ.ενός συλλόγου εκφράζει όλα τα τμήματα και είναι αυτό που παίρνει αποφάσεις για όλα τα θέματα και από εκεί και πέρα ορίζονται έφοροι τμημάτων με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Στην ίδια λογική και η τοποθέτηση ενός γονέα που μετακόμισε πρόσφατα στα Κουφάλια και τόνισε ότι βλέπει πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν σ έναν υποτίθεται ενιαίο σύλλογο, με τον κάθε γονιό να κοιτάει μόνο και να τον απασχολεί  το κομμάτι στο οποίο είναι το παιδί του.

Στον απλό επισκέπτη αυτό που έμεινε είναι μια  εικόνα διάσπασης και διχόνοιας που σίγουρα δεν αρμόζει σε σύλλογο επιπέδου και ιστορίας ΓΑΣ Κουφαλίων.Ήταν σαν γενική συνέλευση διαφορετικών ομάδων, που κάθε μια πάλευε για τα δικά της συμφέροντα , και όχι ενός ενιαίου συλλόγου.

Τελικά μετά από δύο ώρες και αφού ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει απαρτία και δεν έχει καν υπογράψει τα βιβλία η εξελεγκτική επιτροπή, το σώμα αποφάσισε την αναβολή των εκλογών για την Κυριακή 24/01 στις 11 το πρωί .

 

Σ.Η

DSCN3342 DSCN3343DSCN3344DSCN3351DSCN3352DSCN3353

 

5 comments

  1. Αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά στο ΓΑΣ….. πφφφφφφφ

  2. Κανένας δεν ξέρει???????

  3. Τραγικα πραγματα…

  4. Ποιοι είναι οι προπονητές κ τι ομάδες υπάρχουν…. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει…

  5. Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα του “ΣΥΛΛΌΓΟΥ” ΓΑΣ Κουφαλίων, από τη στιγμή που ο καθένας έχει το δικαίωμα να απαιτεί και να προτείνει, λες και δεν υπάρχει καταστατικό.
    Όταν καταλάβουν κάποιοι πως πρέπει να κάνουν στην άκρη, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν , τότε ίσως ο συλλογος λειτουργήσει ξανά όπως πρέπει. Υπάρχει καταστατικό, υπάρχουν μέλη οπότε φαντάζομαι ότι μπορούν να γίνουν εκλογές και να εκλεγεί ένα ΔΣ που θα ασχοληθεί με τα παιδιά σε όποιο τμήμα και αν γυμναζονται, γιατί φαντάζομαι ότι αυτό είχαν στο νου τους αυτοί που δημιούργησαν τον ΓΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *