ΓΑΣ Κουφαλίων-Στίβος:Η τορπίλη απασφάλισε

Η ΤΟΡΠΙΛΗ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ

Αγώνες κλειστού στίβου έγιναν σήμερα στις Σέρρες για αθλητές από 14 χρονών και άνω. Ο ΓΑΣ-Στίβος συμμετείχε με 3 αθλητές και τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. Η πρωταθλήτρια Εμμανουηλίδου Πολυνίκη κάνοντας μια τρελή κούρσα σημείωσε το εκπληκτικό 8″02 με ηλεκτρονική χρονομέτρηση παίρνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την 1η θέση ανάμεσα σε 50 σπρίντερ.

Μ αυτή της την εμφάνιση κέρδισε με το σπαθί της την πρόκριση της για τα μεγάλα σαλόνια του στίβου. Στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού Α-Γ που θα γίνει 10-11/2 στο ΣΕΦ θα πάρει μέρος στα 60M με τις άλλες 15 κορυφαίες σπρίντερ της Ελλάδος βάση επίδοσης.

Ο σφαιροβόλος  Κολλάρος Χρήστος πρόσθεσε άλλη μια πολλή ωραία παρουσία στην νέα του κατηγορία πλησιάζοντας και πάλι τα 13μ. Στόχος του όπως και πέρυσι η συμμετοχή του στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τα εύσημα παίρνει η 14 χρονη αθλήτρια Κούρτα Βαλεια που σήμερα συμμετείχε στα 60μ και στη σφαιροβολία κερδίζοντας και άλλες εμπειρίες. Είναι αθλήτρια που έρχεται από τη Μεσημβρία 4 φορές τη βδομάδα για προπόνηση και συμμετέχει σε όποιο άθλημα της ζητήσουν οι προπονήτριες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *