Γέφυρα:Ανακοίνωση του συνδυασμού “Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ “ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ “ΤΗΣ 26 ΜΑ’Ι’ΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΠΡΩΤΟΣ. ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ Ο κος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ κο ΛΙΟΛΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, ΤΗΝ κα ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κο ΒΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ “ΤΟΨΙΝ- ΓΕΦΥΡΑ” ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κου ΣΑΒΒΕΛΗ ΜΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΤΗΝ 26-7-2019 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. Α5673/26-7-2019 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΤΟΨΙΝ -ΓΕΦΥΡΑ “.
ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26 ΜΑ’Ι’ΟΥ 2019
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ “ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ “ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΩΣ 31-12-2023
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *