Γέφυρα:Δωρεά της ΜΕΛ σε ΑΧΕΠΑ & 4η Υγειονομική Περιφέρεια

Η ΜΕΛ – Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου M.A.E. ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη Δωρεά εξοπλισμού

Η ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε., τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει η χώρα μας, με αίσθημα συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, έχει αναλάβει σειρά δράσεων με σκοπό την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» καθώς και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει 4 Μονάδες Αποστείρωσης Αέρα με υπεριώδη UVC και φωτοκαταλυτική οξείδωση τύπου Upper Room, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), χειρουργεία, ασηπτικούς θαλάμους και άλλους νοσοκομειακούς χώρους ενισχύοντας την προσπάθεια υποστήριξης ασθενών των οποίων η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Επίσης, ενίσχυσε την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης με την παροχή 330 Προστατευτικών Ενδυμάτων, ειδικών στολών για εξειδικευμένη προστασία.

Στο πλαίσιο της δωρεάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Μ.Α.Ε., Θεοχάρης Δημήτρης, δήλωσε: «Δίνουμε μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα στην Πολιτεία. Ενισχύουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη δωρεά εξοπλισμού. Στηρίζουμε την ελληνική κοινωνία και τη χώρα».

Η ΜΕΛ Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου, συνεχίζει τη στήριξή της στην ελληνική κοινωνία, και συμμετέχει με υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση της πρόκλησης που βιώνει η χώρα, ενισχύοντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχεται για την υγεία όλων μας.

Μαζί θα βγούμε νικητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *