Γέφυρα-Καστανάς: «Μπαλώνουν» λακκούβες στην Παλαιά Εθνική Οδό

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Παλαιά Εθνική Οδό 1 Γέφυρα-Καστανάς-Πολύκαστρο-Εύζωνοι εώς τα όρια του Ν. Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 1 «Γέφυρα-Καστανάς-Πολύκαστρο-Εύζωνοι έως τα όρια του Ν. Κιλκίς» θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων (επούλωση λακκουβών), θα ξεκινήσουν στις 7.00 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

One comment

  1. Γιώγος Βαρδουκέλης

    Δυστυχώς είδαμε και τις διαγραμμίσεις που σε σημεία έχουν απολύτως ξεβάψει που αντί να είναι με το κατάλληλο υλικό σίγουρα είναι από κατώτερης ποιότητας απλό πλαστικό χρώμα, ακόμα στην είσοδο του Βαθυλάκου τις “έβαψαν” μισές γραμμές διαγραμμίσεις και τις εξαφανισμένες πινακίδες οδοσήμανσης και τους πλαστικούς οριδείκτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *