Γέφυρα:Εγκαίνια My Mega Store

Με κάθε επισημότητα και πλήθος κόσμου να τιμά με την παρουσία του τους ιδιοκτήτες, έγιναν τα εγκαίνια του my Mega Store στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Το  PharmacyMegastore (εταιρία Αραμπατζή) άνοιξε νέο φυσικό κατάστημα χονδρικής-λιανικής πώλησης στο 23ο χλμ Θεσσαλονίκης-Εδέσσης (Γέφυρα).

Σε ένα χώρο 700 τ.μ. με ιδιόκτητο Parking, σας περιμένουν 20.000 και πλέον προϊόντα υγείας, ομορφιάς, βρεφανάπτυξης, ορθοπεδικά είδη, με τα πιο επώνυμα Brands , τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο κ.Αριστείδης Αραμπατζής στο σύντομο χαιρετισμό του έκανε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της εταιρείας που κλείνει σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

“Με πολλή δουλειά , συνέπεια αλλά και τη δική σας βοήθεια το φαρμακείο που ξεκινήσαμε πριν 40 χρόνια αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε.Μπήκαμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο και πλέον η εταιρεία βρίσκεται μέσα στις δέκα πρώτες εταιρίες του χώρου με πωλήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και στόχο να μπούμε στην αγορά των Βαλκανίων γενικότερα.” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Αραμπατζής.