Γέφυρα:Ξεκινά την Τετάρτη η δίκη για την δολοφονία του 14χρονου Τάσου

 

‘Eνα άγριο έγκλημα αναβιώνει το Δικαστήριο ανηλίκων την Τετάρτη 17/1/2018 στις 09.00 το πρωί, μετά τη δολοφονία με κουζινομάχαιρο του 14χρονου Τάσου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης στις 12/06/2016 από συνομήλικο και φίλο του, γεγονός που συγκλόνισε όχι μόνο τους κατοίκους της Γέφυρας αλλά και το πανελλήνιο.

H σκέψη και μόνο ότι για ένα στυγερό έγκλημα είναι ένα παιδί, παγώνει, αλλά δεν αφήνει περιθώρια μη συμμόρφωσης. Δεν μιλάμε για απλή παραβατικότητα ανηλίκου, μιλάμε για αφαίρεση μιας άλλης ζωής, μιλάμε για το μέγιστο βαθμό ποινικού αδικήματος που μπορεί κάποιος να εκτελέσει.

Αποτρόπαιο έγκλημα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να προήλθε από το χέρι ενός 14χρονου, όταν στην ηλικία αυτή, της εφηβείας, μόνο χαρούμενες σκέψεις και όνειρα πρέπει να έχουν. Το πως θα μεγαλώσουν, το τί θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, να σπουδάσουν, να ζήσουν. Δυνατότητα που δεν υπάρχει για τον Τάσο.

Τη συνέχεια του δράματος καλούνται να βιώσουν στην αίθουσα του Δικαστηρίου, οι γονείς του άτυχου Τάσου που έχασαν τόσο νωρίς και βάναυσα το αγγελούδι τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *