Γυναικόκαστρο Κιλκίς: “8 Γυναίκες” Γαλακτοπαραγωγοί


H Aντιγόνη, η Δέσποινα, η Ερασμία, η Κούλα, η Κρυσταλλία, η Λαμπρινή, η Σύλβια και η Χριστίνα είναι οι “8 Γυναίκες”, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και το μεράκι τους για το καλό γάλα και να δημιουργήσουν τις “Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγοί Γυναικόκαστρου”. Οι έξι από αυτές προέρχονται από τον κλάδο της κτηνοτροφίας – δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στην παραγωγή γάλακτος και εκτρέφουν τις δικές τους αγελάδες με τον πιο φυσικό τρόπο – και οι δύο από άλλους επιχειρηματικούς κλάδους.

Η αγάπη των 8 γυναικών για το φρέσκο γάλα καθώς και η οικογενειακή τους παράδοση, τις ώθησαν να δημιουργήσουν μία ΙΚΕ, με έδρα το Γυναικόκαστρο στο Κιλκίς. Τα κριτήρια ένταξης στην ένωση ήταν αυστηρά, ώστε να καταφέρουν να προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια φρέσκο γάλα μόνο από τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και με ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Έχοντας σαν πυξίδα τον τρόπο που φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους, κατάφεραν να παράγουν ένα πλούσιο, γευστικό και ελεγχόμενης παραγωγής αυθεντικό προϊόν. Ένα γάλα αγνό, φρέσκο. Το δικό τους γάλα, το γάλα “8 Γυναίκες”.

Το γάλα “8 Γυναίκες” παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή του Γυναικόκαστρου στο Κιλκίς, σε έξι συγκεκριμένες φάρμες. Το συλλέγουν καθημερινά με ιδιαίτερη φροντίδα από τις δικές τους και μόνο αγελάδες , που εκτρέφονται  με ζωοτροφές παραγωγής τους και στη συνέχεια το εμπιστεύονται στη ΜΕΒΓΑΛ -μια αξιόπιστη εταιρεία με βαθιά γνώση στο γάλα – για τη συσκευασία και διανομή του.

Η ποσότητα που παράγεται στις αγελαδοτροφικές μονάδες είναι συγκεκριμένη και ελεγχόμενη με αποτέλεσμα να ελέγχεται με αυτό τον τρόπο απόλυτα και η ποιότητά του. Φρέσκο, ποιοτικό και νόστιμο, πρόκειται για ένα γάλα φτιαγμένο από μητέρες για μητέρες: το γάλα που έδιναν και δίνουν και οι ίδιες στα παιδιά τους. Το γάλα “8 Γυναίκες”.

” Μαζευτήκαμε ενωμένες, γιατί κάνουμε αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια, με πολλή αγάπη, με φροντίδα, με σεβασμό. Φτιάξαμε την ένωση ‘‘Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγών Γυναικόκαστρου” για να παράγουμε το καλύτερο γάλα, φτιαγμένο από μητέρες για άλλες μητέρες. Το γάλα “8 Γυναίκες” φτάνει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου σε εσάς. Καλώς σας βρήκαμε! ” δηλώνουν οι “8 γυναίκες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *