Η ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος μεγαλώνει

Από το γραφείο τύπου της ΟΝΝΕΔ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Η ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος μεγαλώνει !

Λίγες μέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης, αυτές της 7ης Ιουλίου 2019, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Γιαννάκη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του ΔΣ, εντάσσονται στην ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος 5 νέα αξιόλογα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, σε συνέχεια μάλιστα του ενθαρρυντικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με το οποίο το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ιστορική πρωτιά στη νέα γενιά !

Τα νέα μέλη μας,

  • Η Παναγιώτα Νέλλα, από την Ελεούσα, με σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του ΤΕΙ Σερρών και με Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, θα είναι η νέα Τομεάρχης Μεταφορών και Δικτύων της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος.
  • Η Παγώνα (Νανά) Παρασκευοπούλου, από Κουφάλια, με σπουδές στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, με ειδίκευση στη Ρωσική Γλώσσα και Φιλολογία, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής της.
  • Ο Γεώργιος Αρβανίτης, από την Χαλκηδόνα, απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Χαλκηδόνας, θα είναι ο νέος Τομεάρχης Αθλητισμού.
  • Η Δέσποινα Μπαλτατζή, από την Χαλκηδόνα, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Χαλκηδόνας, θα είναι η νέα Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.

και

  • Ο Γεώργιος Μετλάρης, από το Μ. Μοναστήρι, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου του Γυμνασίου Χαλκηδόνας, θα ενταχθεί ως μέλος της ΟΝΝΕΔ, μέσω της ΜΑΚΙ (Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση).

Στο τέλος μιας καταστροφικής διακυβέρνησης για τη Χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις νέες ηλικίες αποτελεί για όλους εμάς την κινητήρια δύναμη ώστε να αγωνιστούμε, ακόμη περισσότερο, για να σταθούμε αντάξιοι των ιδεών που πρεσβεύουμε αλλά και της γενιάς που εκπροσωπούμε και θέλουμε να εκφράσουμε.

Ευχόμαστε επομένως, στα νέα μέλη μας καλή επιτυχία, με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας και επόμενου Πρωθυπουργού της Χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη νέα γενιά.

 

** Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά), ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Γιαννάκης, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Παραγωγής της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Ταρταμπούκας, η νέα Τομεάρχης Μεταφορών και Δικτύων κα Νέλλα, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κα Παρασκευοπούλου και κ. Σαραφίδης, ενώ στη πρώτη σειρά, τα νεότερα μέλη της ΟΝΝΕΔ κ. Μετλάρης (μέλος της ΜΑΚΙ), η κα Μπαλτατζή, νέα Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και ο κ. Αρβανίτης, νέος Τομεάρχης Αθλητισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *