Καλό Παράδεισο Τάκη..

Σήμερα τα Κουφάλια πενθούν!Ενοιωσα την ανάγκη να γράψω μερικές σκέψεις για τον Τάκη που μετά από ένα ξαφνικό επεισόδιο κ αρκετο καιρό νοσηλείας έφυγε για πάντα!!

Χάσαμε ένα γειτονοπουλο,έναν αγωνιστή της ζωής από τα παιδικά του χρόνια! Τον Δημήτρη..τον δικό μας Τάκη Μποχωριδη! Τον πιο μικρό αρτοποιό της γειτονιάς μας, το 6⁰ κ μικρότερο παιδί της οικογένειας, μετά από 5 κορίτσια! Φιλενάδες μας …όλες οι αδερφές του! Μεγαλωσαμε μαζί στις αυλές μας και στο δρόμο παιζοντας μέχρι τα μεσάνυχτα το τελευταίο παιχνίδι της ημερας….του ιλικακ’!Ύστερα η κάθε μία πήρε το δρόμο της!Μόνο ο Τάκης εμεινε

Τον θυμάμαι ,μικρό παιδάκι με ένα ταψί με μηλιγκες πρωί πρωί να τις πουλάει….μηλιγκεεες ,ζεστές μαλακές μηλιγκεεες….όπως κ πάρα πολλά παιδιά στα Κουφάλια την εποχή εκείνη,έβγαζαν από τους Φούρνους χαρτζιλίκι!
Με τον τρόπο αυτό βοηθούσε τον φούρναρη πατέρα του, μαθαίνοντας παράλληλα, την τέχνη του φούρναρη την οποία άσκησε μέχρι σήμερα!

Δίπλα του βράχος η σύζυγος του,η αγαπημένη μας Παγωνα ,!Αξία, εργατική,ακουραστη στη δουλειά κ πάντα το με χαμόγελο στα χείλη!!! Πάντα στο φούρνο βοηθοί και τα εξαιρετικά παιδιά τους,ο Γιάννης κ ο Πασχάλης που αν και σπούδαζαν, δεν σταμάτησαν να βοηθούν τους γονείς τους!!!

Ήταν ένα δικό μας παιδί ο Δημητράκης, αγαπητό και θα λείψει σε όλους μας κ πρώτα στην οικογένεια του! Θερμά συλλυπητήρια στην Παγώνα και στα παιδιά!!!!!

Καλό ταξίδι Τάκη,Καλό παράδεισο να έχεις!!!

Λαμπρινη Παπαγεωργιου Σταυροπουλου