Καλοχώρι:Νέα παιδική χαρά και ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ

Την καινούρια παιδική χαρά και το ανακατασκευασμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην παλιά πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος. Το έργο υλοποιήθηκε από τον Όμιλο ΕΛΠΕ ΑΕ στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ήδη ολοκληρώθηκαν δύο παιδικές χαρές (Διαβατά, Καλοχώρι) ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή παιδικής χαράς στο πάρκο κολυμβητηρίου Νέας Μαγνησίας. Στο μεταξύ, όσον αφορά στο έργο της κατασκευής από το Δήμο Δέλτα τριών (3) νέων παιδικών χαρών και της ανακατασκευής τεσσάρων (4) παλαιών παιδικών χαρών, προκειμένου να τηρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλούς λειτουργίας για τα παιδιά – χρήστες, αναμένεται η εγκατάσταση του αναδόχου καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπράτησης.

«Διεκδικούμε, συνεργαζόμαστε, σχεδιάζουμε και προχωράμε στο πολύ σημαντικό έργο της κατασκευής και ανακατασκευής των παιδικών χαρών σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας. Παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν η οικονομική κρίση και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, είμαστε εδώ με τις Υπηρεσίες του Δήμου και, εκτός από τις τεχνικές επεμβάσεις στα θέματα της καθημερινότητας, υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου μας. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη που δείχνουν ο επιχειρήσεις προς τις τοπικές κοινωνίες, είναι η ταυτότητά τους έναντι των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Όμιλο ΕΛΠΕ ΑΕ για το συγκεκριμένο έργο και για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και σε επόμενες και, εύχομαι, ακόμη πιο διευρυμένες συνεργασίες προς όφελος των δημοτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *