“Κο(ρ)γιότ”: Απαράδεκτη η υδροδότηση στο Παρθένιο.

p1

Αλλά πριν τα συμπεράσματα ας αρχίσουμε από την αρχή.

  1. Το αρχαίο δίκτυο υδροδότησης του Παρθενίου δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Μετά από κάθε διακοπή νερού (που είναι και τακτικές) βουλώνουν όλες οι βρύσες των σπιτιών από τα χώματα. Αυτό συμβαίνει διότι οι υπόγειες σωλήνες υδροδότησης είναι τοποθετημένες ελικοειδώς (???) με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται τα χώματα στα βαθουλώματα και μετά τις διακοπές να προσπαθούν να ….εκτοξευτούν σε κάθε βρύση.

  2. Κατά το τελευταίο τετράμηνο λόγω κακής λειτουργίας του χλωριωτή, οι βρύσες έτρεχαν …χλώριο… (θα΄χει γούστο να μας το χρεώσουν κιόλας). Δε μπορούσες όχι μόνο να το πιείς, αλλά ούτε και να το λουστείς… (Μήπως έμαθαν ότι είμαστε βρώμικοι και θέλουν να μας καθαρίσουν???)

  3. Ο χώρος που φιλοξενεί τα μηχανήματα υδροδότησης (το πιεστικό, τον χλωριωτή και τον ηλεκτρικό πίνακα) βρίσκεται σε κακά χάλια (βλεπε φωτο ). Ο δε χλωριωτής??? Το βυτίο του έχει να καθαριστεί από τότε που τοποθετήθηκε…

  4. Η ημιυπόγεια δεξαμενή νερού έχει ένα απροστάτευτο άνοιγμα στην οροφή της που χωράνε να περάσουν μέσα φίδια, ποντίκια κλπ. Μήπως γι αυτό ρίχνουν περισσότερο χλώριο στο νερό??? Για να μην αρρωστήσουν οι κάτοικοι???

  5. Ολόκληρο το δίκτυο υδροδότησης στο Παρθένιο λειτουργεί με μια βάνα. Οπότε όποιος υδραυλικός ή μη θέλει να κάνει έργα σε σπίτι που δεν έχει κεντρική βάνα, πηγαίνει μόνος του, κλείνει απροειδοποίητα όλο το νερό του χωριού και μένουν οι κάτοικοι με τις …σαπουνάδες στο κεφάλι..

Είναι κρίμα και ντροπή, στον 21ο αιώνα να συμβαίνουν αυτά τα δεινά.. Το Παρθένιο έχει το καλύτερο νερό του Δήμου ( όταν δεν έχει διακοπή βέβαια)αλλά οι κάτοικοι δε μπορούν να το απολαύσουν…

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ ή μάλλον ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ

“Κο(ρ)γιότ”

p5

p3p2
p4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *