Κουφάλια:<<Αγώνες ΑθλοΠαιδείας>> Στίβου μαθητριών/ών Α΄/θμιας εκπαίδευσης

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν για 2η συνεχή χρονιά από το Δήμο Χαλκηδόνος οι <<Αγώνες ΑθλοΠαιδείας>> Στίβου μαθητριών/ών Α΄/θμιας εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Κουφαλίων, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 μαθητές των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων από τα Δημοτικά σχολεία Κουφαλίων, Χαλκηδόνας, Μ.Μοναστηρίου, Προχώματος και Λουδία.

Οι ‘μικρές αθλήτριες’ και οι ‘μικροί αθλητές’ είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κάποια από τα δημοφιλέστερα αγωνίσματα του στίβου όπως: το δρόμο ταχύτητας 60μ., το δρόμο αντοχής 600μ., τα άλματα (σε μήκος και ύψος), καθώς και τις ρίψεις με ελαστικό μπαλάκι.

Στους αγώνες έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς Ιωάννης, ο οποίος στο μήνυμά του προς τους μαθητές αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα διεξαγωγής τέτοιου είδους αγώνων που προάγουν το ‘ευ αγωνίζεσθαι’, ενώ συνεχάρη για την πρωτοβουλία και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Παρευρέθησαν επίσης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Κουφαλίων κύριοι Τσαγγαλίδης Ευάγγελος και Τούμπας Ευάγγελος, ο Τοπικός Σύμβουλος της Τ.Κ. Προχώματος κ. Μαυροκεφαλίδης καθώς και οι Δ/ντριες/ές και εκπρόσωποι των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων που έλαβαν συμμετοχή στους αγώνες.

Γραφείο τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *