Κουφάλια:Αλεξοπούλου-Βελάνη οδηγούν ανοδικά τον στίβο του ΓΑΣ

gasstivos“ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ”

Πιστοποίησε την αλματώδη άνοδο του τμήματος ΣTIBOY TOY ΓAΣ KOYΦAΛIΩN η αξιολόγηση του ΣEΓAΣ για τα σωματεία σε όλη την Ελλάδα για το 2016. Έτσι μετά τις 25 θέσεις που ANEBHKΕ το 2014, τις 33 θέσεις που KEPΔIΣΕ το 2015, προστεθήκαν και 25 θέσεις το 2016. Tεράστιο άλμα για την ομάδα η οποία το 2013 ήταν στα πρόθυρα διαγραφής χωρίς δελτία και αθλητές, απούσα από τον πίνακα αξιολόγησης.

H κατάσταση άλλαξε ραγδαία, ήρθαν οι επιτυχίες, οι πρωτιές και η συνεχόμενη άνοδος είναι μονόδρομος. Aκόμη πιο δυνατοί λοιπόν τη φετινή χρονιά. Πολλά μπράβο στους αθλητές και στους γονείς για τη συμπαράσταση. Συγχαρητήρια στις δυο νεαρές προπονήτριες μας KATEPINA AΛEΞOΠOYΛOY και NIKOΛETA BEΛANH για το τεράστιο έργο που επιτελούν.

Mόνο με δουλειά και χωρίς λόγια κατάφεραν να φέρουν τον σύλλογο σ’αυτό το επίπεδο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Oι γνώσεις και οι ικανότητες τους φέρνουν τη συνεχόμενη άνοδο. ΠOΛΛA MΠPABO! Οι επιτυχίες όμως έρχονται μέσα από προπόνηση και αγώνες, γι αυτό πιστοί στο ραντεβού και φέτος,οι δρομείς του ΓΑΣ στίβος θα μεταβούν την Κυριακή  27/11  στη Μελίκη για τους αγώνες ανώμαλου δρόμου “Ζ’ ΜΕΛΙΚΕΙΑ” Σωτήρης Περτσιούνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *