Κουφάλια:Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό-Γιώργος Χαλκίδης

Ο  Γιώργος  Χαλκίδης από τα Κουφάλια, τη στιγμή της συνέντευξης μπρος στο πολυπληθές  ακροατήριο των 2000 συνέδρων στο Πανεπιστήμιο της πόλης Χανγκτσόου (Ηangzhou) της Κίνας, με αναφορά σε υψηλή τεχνογνωσία  προγραμμάτων.

Είναι επικεφαλής  της Κινέζικης Εταιρίας  TSDC TECHNOLOGIES PTE  στην Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης  και πρόσφατα προσκλήθηκε στην Κίνα να δώσει διάλεξη στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Χανγκτσόου πάνω σε  θέματα υψηλής τεχνογνωσίας της ειδικότητας του.

 

Στη διάρκεια παραμονής του στην Κίνα προσκλήθηκε από διάφορα πανεπιστήμια άλλων πόλεων όπου ενώπιον χιλιάδων Κινέζων φοιτητών έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις  και απορίες που είχαν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρουσία του έδειξαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  αφού ήταν ο μόνος απ’ τον δυτικό κόσμο  κι ήταν επόμενο να είναι  αυξημένο το ενδιαφέρον τους στο  πρόσωπο του.

Ο συμπολίτης μας προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των κρατικών ΜΜΕ της Κίνας όπου κατά την παραμονή του εκεί είχε διαδοχικές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους τηλεοπτικών καναλιών  και άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ένα μεγάλο Εύγε Γιώργο και να σε δούμε ακόμα πιο ψηλά.

 

3 comments

  1. Γιαννακάκη - Κουμαρίδου Γεωργία

    Γιώργο Χαλκίδη, συγχαρητήρια, έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα.

  2. Χρήστος Μασλαρης-Μαίρη Αγαθαγγελίδου

    Τα θερμά μας συγχαρητήρια Γιώργο!
    Και εις ανώτερα!

  3. μπραβο ρε φιλε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *