Κουφάλια:Επίδειξη Μακεδονικής Ασπίδας Κουφαλίων (φώτο-vid)

 

Επίδειξη πολεμικής τέχνης και βραβεύσεις αθλητών διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο σύλλογος Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων.Πλήθος κόσμου κατέκλισε το αμφιθέατρο στο πάρκο Κουφαλίων και παρακολούθησε μια πολύ ωραία διοργάνωση με την παράσταση να κλέβουν οι μικροί αθλητές του συλλόγου.

Λίγα λόγια για τον σύλλογο από τον ιδρυτή του και προπονητή κ.Γιώργο Τσαχτσιρλή :

“Ο Αθλητικός Σύλλογος “ Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων ” ιδρύθηκε το 2005 στα Κουφάλια με σκοπό την αρμονική ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T.F ) με στοιχεία που έχουμε ανάγκη για ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ όπως ο σεβασμός, η πειθαρχεία, η υπακοή και η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας.
Έχουμε μεγάλη ευθύνη ειδικά για τις μικρές ηλικίες, στην διαμόρφωση του χαρακτήρα, στην συμπεριφορά, στην αυτοπεποίθηση και το σωστό τρόπο εκμάθησης με αποτέλεσμα να επηρεάζεται θετικά και στους άλλους τομείς της ζωής τους.
Συμμετέχουμε σε:
Προκρίσεις – Πανελλήνια Πρωταθλήματα – Πανελλήνιο Κύπελλο – Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος – Φιλικοά διασυλλογικά – Διεθνές Κύπελλα – Διεθνές Πρωτάθλημα – Βαλκανικά Μίτινγκ – Αλεξάνδρεια – Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα – Παγκόσμια Πρωταθλήματα – Ολυμπιακούς Αγώνες – Προπονητικά προγράμματα Taekwon Do ειδικά (αγωνιστικό).
Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες όπως καρδιολόγους , φυσιοθεραπευτές , ορθοπεδικούς διατροφολόγους κ.τ.λ θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε στο άμεσο μέλλον όλα αυτά που χρειάζονται οι αθλητές μας για την πορεία τους στον αθλητισμό αλλά και στην ζωή τους γενικότερα.
Η προσπάθεια μας θα είναι να βγάλουμε όσους περισσότερους πρωταθλητές μπορούμε αλλά να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι αθλητές μας θα είναι σίγουρα πρωταθλητές στον πιο δύσκολη μάχη, στην μάχη της ζωής.”

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *