Κουφάλια:Επίσκεψη των μαθητών του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ

Επίσκεψη των μαθητών του ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Τα παιδιά της Άνοιξης” στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων

Στα πλαίσια πραγματοποίησης δράσεων προβληματισμού και ευαισθητοποίησης της μαθητικής κοινότητας, το 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την συνεργασία του με το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» Αλεξάνδρειας Ν. Ημαθίας.

Με ιδιαίτερη χαρά, στις 29 Ιανουαρίου 2018, υποδεχθήκαμε τους μαθητές του παραπάνω σχολείου, στους χώρους των εργαστηρίων του τομέα Υγείας , όπου δέχθηκαν περιποιήσεις προσώπου από τους μαθητές της Γ΄ τάξης Αισθητικής και δημιούργησαν χειροτεχνίες με την υποστήριξη των μαθητών της Γ΄ τάξης Β. Βρεφονηπιοκόμων. Επίσης συνέβαλαν ουσιαστικά οι μαθητές της Β΄ τάξης του τομέα Υγείας.

Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της συνεργασίας των δύο σχολείων , από το ΕΠΑΛ Κουφαλίων ήταν οι εκπαιδευτικοί κα Πιπερίδου Αργυρή, κος Μήτσος Παναγιώτης, κα Παπαδοπούλου Φωτεινή και κα Βοσκίδου Έφη.

Τα Παιδιά της Άνοιξης συνόδευσαν η κοινωνική λειτουργός κα Ελένη Κύργια, η ψυχολόγος κα Ελένη Κυριακίδου,ο κ.Κατράνας Κων/νος και ο κ.Κουρουγιαννίδης Κων/νος

BINTEO

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση του  ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»

“Συνύπαρξη, Κοινωνικοποίηση, Φιλία,
Αλληλοεκπαίδευση, κόντρα σε ταμπού….

Τα Παιδιά της Άνοιξης μαζί με το 1ο ΕΠΑΛ στα Κουφάλια

Η συνύπαρξη σε μια τέτοια εκδήλωση, αποδεικνύει πως η δύναμη της μπορεί να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.

Χάρισε στους συμμετέχοντες την εμπειρία μιας ευτυχισμένης συνεργασίας, συνύπαρξης και δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα, ένα πραγματικό μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους.!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *