Κουφάλια:ΓΑΣ-Στίβος 4 χρυσά μετάλλια στο διασυλλογικό Κ16

4 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΌ Κ16 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΆΔΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του ΓΑΣ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στο Στάδιο Αμπελοκήπων.
Άλλος ένας θρίαμβος για την Πολυνικη Εμμανουηλιδου που κατέκτησε πάλι 2 χρυσά μετάλλια στα 80μ. και στο άλμα εις μήκος. Συγκεκριμένα στο σπριντ των 80μ. έσπασε το φράγμα των 10″00 σημειώνοντας την εκπληκτική επίδοση των 9″99 (ηλ.χρ.) που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ στην Ελλάδα και η κορυφαία επίδοση μετά το 2005 στη χώρα μας.

Συνεχίζοντας τις φοβερές εμφανίσεις της στο άλμα εις μήκος πήρε την πρώτη θέση με επίδοση 5.48μ. έχοντας όλα τα άλματα της κοντά στα 5.50 μέτρα και το τελευταίο που μετρήθηκε και δόθηκε τελικά άκυρο ήταν 5.75μ. Απεριόριστες οι δυνατότητες του χρυσού μας κοριτσιού.
Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία και τις σπουδαίες εμφανίσεις ο Άγγελος Ρεϊζάκης κάνοντας μια υπέροχη κούρσα τακτικής στα 600μ. κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και παράλληλα έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στα 600μ. μετά τα 1000μ. που το είχε πιάσει την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ίδιος αθλητής αγωνίστηκε και στο άλμα εις μήκος για να δώσει βαθμούς στην ομάδα και κατέκτησε την 8η θέση.
Το 4ο μετάλλιο η ομάδα μας το κατέκτησε στο άλμα εις ύψος ΠΚΑ’.
Στο άλμα εις μήκος ΠΚΑ’ αγωνίστηκαν κάνοντας πολύ ωραίες προσπάθειες η Κουρτα Βάλεια, η Θεοχαριδου Άννα και η Σφετσκουδη Άννα. Η Βάλεια Κουρτα αγωνίστηκε και στα 150μ. ΠΚΑ’ έκανε μια πολύ όμορφη κούρσα τερματίζοντας 4η στη σειρά της. Στα 80μ. ΠΚΑ αγωνίστηκαν επίσης οι μικρές Θεοφανιδου Ευαγγελία και η Σιώπη Αρχοντία κερδίζοντας πολλές εμπειρίες.
Η ομάδα του ΓΑΣ-στίβος  έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών
Πολλά συγχαρητήρια στις δύο προπονητριες μας Αλεξοπούλου Κατερίνα και Βελάνη Νικολέτα που καθημερινά δίνουν την μάχη τους στις προπονήσεις και με την συστηματική δουλειά τους έχουν καταφέρει οι αθλητές να φέρνουν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Με σπασμένα φρένα η Ta Lou του ΓΑΣ στα 80μ. με επίδοση 9″99(ηλ.χρ.) 2η καλύτερη επίδοση ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ στην Ελλάδα και κορυφαία επίδοση από το 2005 και μετά κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

Η κούρσα του ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΪΖΑΚΗ στα 600μ και η πρώτη θέση!

6 υπέροχα άλματα απο την Ivana Spanovic του ΓΑΣ και χρυσο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *