Κουφάλια:Γιώργος Τσαχτσιρλής-“Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνατε σε μένα και τους αθλητές μου”

makedonikiaspidaΜε αφορμή την βράβευση του και την βράβευση των αθλητών του από τον Δήμο Χαλκηδόνος,  ο προπονητής του συλλόγου “Α.Σ. Μακεδονική ασπίδα Κουφαλίων” κ.Τσαχτσιρλής δήλωσε:

 

14159035_651242498374817_922222297_n“Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνατε σε μένα και στους αθλητές μου (πρωταθλητές μου) που με πολύ αγώνα με πολύ προσπάθεια και με όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν διακρίσεις , νοιώθουμε περήφανοι, διότι πράγματι στα Κουφάλια κάθε χρόνο μεγαλώνουμε τον αριθμό διακρίσεων, και παρά τις δυσκολίες της κρίσης είμαστε όρθιοι.
Ο Σύλλογος έντεκα χρόνια τώρα κρατάει το τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό ζωντανό με πολλά παιδιά τα οποία χαρίζουν στον τόπο μας διακρίσεις και τιμούν τον τόπο μας στο διεθνή χώρο.
Ο Σύλλογος δεν στηρίζει όμως μόνο τον πρωταθλητισμό αλλά στηρίζει και τον αθλητισμό που αυτό νομίζω είναι και το ποιο σημαντικό.
Αυτή η γιορτή πάνω από όλα έχει ως σκοπό όχι μόνο να τιμήσει τους διακριθέντες, αλλά να δημιουργήσει πρότυπα στην νέα γενιά, να πάρουν μηνύματα που έχουν περισσότερο ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη εποχή.
Έχουμε ανάγκη τις χαρές που προσφέρει ο αθλητισμός και αξίζει να υποστηρίζετε από όλους.
Εύχομαι να καταφέρουμε να προχωρήσουμε το πρόγραμμα μας (οικονομικά) και να φέρουμε και Ολυμπιακές διακρίσεις στα Κουφάλια

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *