Κουφάλια:Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της νταλίκας

DSCN3517Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν χθες ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας .Ο “επαγγελματίας” 64 χρόνος οδηγός, στο αλκοτέστ που του έγινε από άνδρες της τροχαίας Χαλκηδόνας, βρέθηκε να έχει ξεπεράσει αρκετά το επιτρεπτό όριο.Θυμίζουμε ότι το φορτηγό έφυγε από την πορεία του σε στροφή του περιφερειακού Κουφαλίων και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ.Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα , καθώς εκείνη την ώρα και λόγο του μπλόκου της Χαλκηδόνας ,στο σημείο υπήρχε αυξημένη κίνηση.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο ασυνείδητος οδηγός μέχρι να φτάσει στο σημείο της σύγκρουσης ,διέσχισε με την φορτωμένη νταλίκα του τον επικίνδυνο και με στροφές δρόμο Προχώματος-Κουφαλίων, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιο δυστύχημα.

Το όχημα από το οποίο αφαιρέθηκαν οι πινακίδες , παραμένει ακινητοποιημένο ενώ έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Επίσης από την πλευρά της ΔΕΗ θα ζητηθεί αποζημίωση μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας για τις ζημιές και την κολόνα που αντικαταστάθηκε.DSCN3536

DSCN3521DSCN3523DSCN3514DSCN3516DSCN3515

 

One comment

  1. Ένας ακόμα ασυνειδητος οδηγός κ πόσο μάλλον επαγγελματίας..Ευτυχώς που έπεσε στην κολωνα ο ανόητος κ όχι σε κανένα αυτοκίνητο να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *