Κουφάλια:Καταδικάστηκε σε 1χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 5χιλ ευρώ για δηλητηριάσεις σκυλιών

Ένα ηχηρό μήνυμα προς όσους δηλητηριάζουν ανήμπορα ζώα έδωσε η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία κάτοικος Κουφαλίων καταδικάστηκε για δηλητηρίαση 3 σκύλων στην κεντρική πλατεία των Κουφαλίων ,την 21/07/2012.

Το φιλοζωικό σωματείο, Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων, μέσω της προέδρου Ζωής Μποζαγλυκίδου, είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, και παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα 2 αυτόπτες μάρτυρες που, δήλωσαν ότι είδαν ποιος το έκανε.

Μετά από αρκετές αναβολές, σήμερα έγινε η δίκη, και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε  στον 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή  και €5.000 πρόστιμο.

Σήμερα βρήκαν δικαίωση τα εκατοντάδες ζώα που δηλητηριάστηκαν στον τόπο μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο από τον ίδιο αλλά και από άλλους δράστες.Σήμερα παίρνουν το μήνυμα όσοι ακολουθήσανε ή σκέφτονται να ακολουθήσουν τέτοιες πρακτικές, ότι η δικαιοσύνη δουλεύει ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν φωνή, τα ζώα, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να μιλήσουν.

Αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να «ανακατευτούν» και να υπερασπιστούν αυτούς που έχουν ανάγκη. Όποιος και να είναι αυτός.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *