Κουφάλια:ΜΕΒΓΑΛ-Μη σκόπιμη η αφαίρεση του σταυρού από τις συσκευασίες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό

Η θέση της ΜΕΒΓΑΛ για τις συσκευασίες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ζήτημα με τις συσκευασίες προϊόντων μας, ο οποίες κυκλοφορούν στο εξωτερικό από το 2012, για τη μη ύπαρξη σταυρού στην μακέτα. Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι οι απεικονίσεις που εμφανίζονται στα προϊόντα μας είναι καθαρά γραφιστικές και όχι φωτογραφικές, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση με βάση θρησκευτικά κριτήρια, παρά πρόκειται για καλλιτεχνική οπτική, χωρίς καμία θρησκευτική αναφορά.

Τη μη σκόπιμη αφαίρεση του σταυρού αποδεικνύει το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση, σε όλες μας τις συσκευασίες, υπάρχει η ελληνική σημαία, της οποίας ο σταυρός αποτελεί αναπόσπαστο σύμβολο!

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία ελληνική εταιρεία, που υποστηρίζει το Χριστιανισμό και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία -και αυτό αποδεικνύεται από πολλές επιλογές της στα 67 χρόνια της ιστορίας της- και παράλληλα σέβεται όλες τις θρησκείες και δεν παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Παρόλα αυτά, κατανοούμε και είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο θέμα που έχει προκύψει και κατά συνέπεια θα προχωρήσουμε σε ανασχεδιασμό όλων των επίμαχων συσκευασιών.

4 comments

  1. Ποια σοβαρή εταιρία δεν προσέχει την εμφάνιση του προϊόν της!!!! Αν έγινε τέτοιο λάθος στην οικονα των προϊόντων της πρεπει να απολύθη ο υπεύθυνος άμεσα.

  2. Πια καλλιτεχνική οπτική μας λέτε…???? Δουλευόμαστε τώρα…πρέπει να ντρέπεστε….λίγο. Όλα για τους μουσουλμάνους , άμα δεν τους αρέσει να μην το αγοράσουν ..!! Για τους Χριστιανούς νομίζατε ότι θα έκαμναν κάτι αντίστοιχο στα Κράτη τούς…???

  3. Αν βγαζατε και από τη σημαία τον σταυρό τότε θα σας περνανε με τις πέτρες!

  4. Σιγά μην παραδεχτούν ότι το έκαναν σκόπιμα.. βρε ούστττ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *