Κουφάλια:Ομιλία Μάκη Βορίδη-‘Απομυθοποιούμε την ιδεολογική κηδεμονία της Αριστεράς ’

Από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ-ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενθουσιώδης ήταν η σημερινή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος στα Κουφάλια, έδρα του Δήμου, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή της ΝΔ και π. Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και θέμα: ‘Απομυθοποιούμε την ιδεολογική κηδεμονία της Αριστεράς – Διατυπώνουμε την κυβερνητική πρόταση μας’.

Σε μια εκδήλωση που θύμισε άλλες εποχές, από πλευράς συμμετοχής κόσμου, ο κ. Βορίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στην ομιλία του τις θέσεις και τις προτάσεις της ΝΔ σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας.

Έκανε εκτενή αναφορά στα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας αποδομώντας την περίφημη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., ενώ παρουσίασε παράλληλα τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους κινείται η οικονομική πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ανέπτυξε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για τα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας κάνοντας έναν μικρό απολογισμό του έργου του ως π. Υπουργού Υγείας, ενώ ένα ακόμα ζήτημα που έθιξε ο κ. Βορίδης ήταν τα θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης, μιας και ήταν ενήμερος για τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στον Δήμο μας.

Άστραψε και βρόντηξε τέλος, όταν αναφέρθηκε στο περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και στην ιδεολογική της ηγεμονία, χρησιμοποίησε παραδείγματα με τα οποία ‘έσβησε’ το ιδεολογικό παραμύθι μέσα στο οποίο ζουν οι κυβερνώντες, ενώ, κλείνοντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, έδωσε υπόσχεση νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να ανασάνει και να γλιτώσει από τον βέβαιο θάνατο που προμηνύεται γι’ αυτήν στα χέρια ανίδεων και ιδεοληπτικών ανθρώπων.

Κλείνοντας, ως ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ και ΟΝΝΕΔ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την σημερινή τους παρουσία τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά, την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης κ. Ευταξά, τον Πρόεδρο της Β’ ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κ. Βράνο, τους Βουλευτές του νομού μας κ.κ. Καράογλου και Αναστασιάδη, τον Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Μακεδονίας και Θράκης κ. Αμανατίδη, την Αν. Γραμματέα Σχέσεων κοινωνίας – κόμματος κ. Νάκου, τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιουτίκα και Παππά, τον Δήμαρχο Δέλτα κ. Φωτόπουλο, τους π. Δημάρχους του Δήμου που παρευρέθησαν, Δημοτικούς Συμβούλους, όλα τα εκλεκτά στελέχη και τους πολιτευτές του κόμματος μας αλλά κυρίως τους συνδημότες μας που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση.

Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ όπως πάντα δίπλα στην πατρίδα και τον λαό.

Συνεχίζουμε…

ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις Μάκη Βορίδη στο e-koufalia.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

Σημ:Το βίντεο λόγω μεγάλου όγκου είναι σε χαμηλή ανάλυση

ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *