Κουφάλια:Συνάντηση αποφοίτων του Εξαταξίου Γυμνασίου Κουφαλίων 1972

Συνάντηση αποφοίτων του Εξαταξίου Γυμνασίου Κουφαλίων 1972

Μετά από 45 χρόνια συναντήθηκαν για 4η φορά, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017,  οι αποφοιτήσαντες από το εξατάξιο Γυμνάσιο Κουφαλίων το έτος 1972. Στην ταβέρνα « Το στέκι του Λίλη » πενήντα συμμαθήτριες και συμμαθητές έδωσαν το παρόν σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αναμνήσεις , φωτοεικόνες , αναφορές σε ευτράπελα της μαθητικής ζωής  , αυτοπαρουσιάσεις από τα προσωπικά βιώματα κράτησαν πολύ ψηλά το ενδιαφέρον όλων.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία τριών καθηγητών, της κυρίας  Ραπτοπούλου Ντίνας , της κυρίας  Θεοδωροπούλου Γεωργίας και του κυρίου Σαμουηλίδη Ιγνάτιου. Ο καθηγητής Ι. Σαμουηλίδης αναφέρθηκε με την γνωστή του παθιασμένη φωνή του στην αγαπημένη του δραστηριότητα την ποίηση ,ο οποίος  έχει εκδώσει πληθώρα ποιητικών συλλογών με υψηλές διακρίσεις και βραβεύσεις ανά το Πανελλήνιο.

Οι παρευρισκόμενοι αποτίσανε  φόρο τιμής στους τέσσερις συμμαθητές τους οι οποίοι « έφυγαν » πρόωρα από την ζωή. Η βραδιά ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες με χορό και πολύ τραγούδι και με την ευχή και την δέσμευση όλων  να ξαναβρεθούνε , σιγοτραγουδώντας «Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς… »

Φώτο:Mpoxoridis Photography

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *