Κουφάλια:Απόφοιτοι 2ου & 4ου Δημοτικού -1981

Είναι κάποιες βραδιές που δεν θες να τελειώσουν.Που ξεκινάνε από τις 8 πάνε μέχρι 2 και σου φαίνεται λίγο.Και όταν έρχεται η ώρα για να φύγεις λες όχι ρε γαμώτο.Κάπως έτσι ήταν η χθεσινή , με την συνάντηση των αποφοίτων 2ου & 4ου δημοτικού σχολείου Κουφαλίων του 1981.

Οι δυο Μαρίες είχαν την ιδέα.’Εψαξαν και βρήκαν όλους τους παλιούς συμμαθητές και το ραντεβού δόθηκε για το βράδυ της Τετάρτης στην ταβέρνα του “Λίλη” στα Κουφάλια.Άλλος ήρθε από Έλβετία, άλλος από Γερμανία, άλλος από Λάρισα.Οι περισσότεροι ήταν εκεί.Και αυτοί που δεν ήταν έχασαν.Συμμαθητές από το 2ο & 4ο δημοτικό που συστεγαζόταν τότε στο ίδιο κτήριο αντάμωσαν μετά από σχεδόν 40 χρόνια από την αποφοίτηση τους.

Στην αρχή αμηχανία.Κάποιοι δεν μπορούσαν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.Ξεπεράστηκε γρήγορα όμως.Παλιές ιστορίες, παλιές αναμνήσεις που ξαναγεννήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.Συγκίνηση,χαρά και εικόνες ξεχασμένες να περνάνε μπροστά από τα μάτια σου σαν να ήταν χθες.

Η Μαρία και ο Μάρκος μας θύμισαν με τα γενέθλια τους ότι οι τούρτες μας από εδώ και πέρα θα έχουν το 5 μπροστά.Δεν πειράζει καλά να είμαστε.

Ευχαριστούμε τους δασκάλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους μουσικούς μας και την δνση του καταστήματος για την άψογη οργάνωση.

Μαρία Μηντζαρίδου και Μαρία Κατσούκα σας ευχαριστούμε που μας κάνατε έστω και για κάποιες ώρες  να γίνουμε και πάλι..παιδιά.

Καλό ξανά αντάμωμα…

Σ.Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *