Κουφάλια:Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την ομάδα του “Εν Χορώ” στο Hellas Gym For Life Challenge

Η μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους συνεχίζεται στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου με το διαγωνιστικό σκέλος: Ο λόγος για το “Hellas Gym for Life Challenge”, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 142 ομάδες με 4.000 αθλητές και αθλήτριες από την Παρασκευή (21/06) μέχρι την Κυριακή (23/06), με την προσδοκία να κερδίσουν χρυσά μετάλλια και ξεχωριστές διακρίσεις, μαζί βέβαια με το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Η είσοδος θα είναι άλλωστε ελεύθερη για το κοινό, όπως και στις υπόλοιπες ημέρες των αγώνων.

Στο “Hellas Gym for Life Challenge”, που ισοδυναμεί με πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους, οι διαγωνιζόμενες ομάδες είναι χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες (δύο βάσει του αριθμητικού μεγέθους τους και άλλες δύο βάσει της ηλικίας των αθλητών).
Έχοντας αφιερώσει πολλούς μήνες προετοιμασίας, θα παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά προγράμματά τους, με την προσδοκία να ξεχωρίσουν με τις πρωτότυπες χορογραφίες, την ξεχωριστή σκηνική παρουσία, το ευφάνταστο σενάριο, αλλά και τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας των ασκήσεών τους.

Η πρεμιέρα του διαγωνιστικού σκέλους, την Παρασκευή (21/06), περιελάμβανε τη Γ’ Κατηγορία, ή αλλιώς «Αστεράκια», στην οποία θα συμμετάσχουν 35 ομάδες αποτελούμενες από αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 7-12 ετών.

Επιπλέον, θα αναδειχθούν οι συνολικά 13 ομάδες που θα κατακτήσουν ισάριθμα χρυσά μετάλλια, μαζί με την πρόκριση για το λαμπερό Γκαλά της Κυριακής (23/06).

Το Σάββατο (22/06) στο ταπί θα ανέβουν διαδοχικά οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας («Μικρές Ομάδες», οι οποίες έχουν λιγότερους από 24 αθλητές στην σύνθεσή τους) και της Α’ Κατηγορίας («Μεγάλες Ομάδες», με 24 αθλητές και άνω).
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα γίνει η απονομή των ειδικών βραβείων, χωρίς διαχωρισμό μεταξύ των δύο κατηγοριών. Συγκεκριμένα, θα δοθούν το «Βραβείο Ενδυμασίας», το «Βραβείο Πολυπληθέστερης Ομάδας», το «Βραβείο Ηλικιακής Διαφοροποίησης (4-99 ετών)» και το «Βραβείο με σεβασμό στη διαφορετικότητα / Βραβείο ενσωμάτωσης ατόμων διαφορετικών νοητικών και φυσικών ικανοτήτων».
Παράλληλα, το εισιτήριο για το Γκαλά θα πάρουν 14 ομάδες της Β’ Κατηγορίας και 20 ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ως κάτοχοι ισάριθμων χρυσών μεταλλίων.

Την Κυριακή (23/06), η αυλαία θα ανοίξει το πρωί με τη Δ’ Κατηγορία, τη «Λιλιπούπολη», στην οποία δίνουν χρώμα οι μικρότεροι αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας μόλις 2 έως 6 ετών.
Μαζί με την ανακήρυξη της νικήτριας ομάδας της κατηγορίας θα δοθούν δύο ειδικά έπαθλα, το «Βραβείο Ενδυμασίας» και το «Βραβείο Πολυπληθέστερης Ομάδας».

Θα ακολουθήσει το απόγευμα της Κυριακής (23/06) το Γκαλά, με την συμμετοχή όλων των «χρυσών» ομάδων του προηγούμενου διημέρου, για να αναδειχθούν ανάμεσα από αυτές οι κορυφαίοι των κορυφαίων για το 2019.
Θα απονεμηθούν συνολικά δεκαπέντε ξεχωριστά έπαθλα: «Βραβείο Πρωταθλητών», «Βραβείο Ευ Αγωνίζεσθαι», «Βραβείο Χορηγού», «Βραβείο Μουσικής Επένδυσης», «Βραβείο Πρωτοτυπίας / Καινοτομίας», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Ενόργανης Γυμναστικής», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Ρυθμικής Γυμναστικής», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Ακροβατικής Γυμναστικής», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Τραμπολίνο», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Αεροβικής Γυμναστικής», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερη απόδοση Θεατρικών στοιχείων», «Βραβείο Ομάδας με καλύτερα στοιχεία Χορού», «Βραβείο Πολλαπλής Ομαδικής Συμμετοχής», «Βραβείο Προβολής Θετικών Μηνυμάτων Ζωής και Οικολογικής Συνείδησης», καθώς και το έπαθλο “Team Of The Year Hellas Gym For Life Challenge 2019”, που ισοδυναμεί με τον πανελλήνιο τίτλο στο άθλημα της Γυμναστικής για Όλους.

Το “Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival 2019” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Δήμο Γαλατσίου.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α. και στο πρόγραμμα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (23η Ιουνίου 2019) από την Ε.Ο.Ε., ενώ παράλληλα υποστηρίζεται εθελοντικά από τα μέλη του Φιλογυμναστικού Ομίλου Μεταμόρφωσης «Κότινος».
Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ και η COSMOTE TV.

ego-gymnastics.gr

Η ομάδα του “Εν Χορώ” θα αγωνιστεί στις 20.55.Για να παρακολουθείστε ζωντανά πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *