Στα Κουφάλια ο Γιώργος Μαυρίδης

Στα Κουφάλια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Μαυρίδης καλεσμένος στα εγκαίνια καταστήματος  γνωστής αλυσίδας καταστημάτων τεχνολογίας.

Δεκάδες φίλοι και θαυμαστές του Γιώργου έσπευσαν να τον δουν από κοντά και είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί του παιχνίδια , να φωτογραφηθούν και να να μιλήσουν  με τον αγαπημένο τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης απλός και φιλικός δεν χάλασε χατήρι σε κανένα και μάλιστα έγινε πιο παιδί και απ τα παιδιά σε κάποιες περιπτώσεις όπως θα δείτε και στα βίντεο 🙂 Απολογισμός ένα χαλασμένο τιμόνι από κονσόλα κ ένα σπασμένο πατίνι 🙂

Μαζί του φυσικά και η μόνιμη συνοδός του κα Μόλυ

Ο γνωστός tatto artist με πολλές διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό ανέβασε πολλά βιντεάκια στο instagram και έδειξε να το διασκεδάζει ,ενώ όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στα Κουφάλια.Άνθρωπος απλός, καθημερινός, χωρίς καβαλημένα καλάμια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και το σίγουρο είναι ότι έκανε νέους φίλους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γνωστό ότι έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδιά και είχε κάνει προσπάθειες για την ανακαίνιση της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ δωρίζοντας μάλιστα γι αυτό το σκοπό το ποσό της αμοιβής του από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό παιχνίδι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *