Κουφάλια:Εκδήλωση του ΚΚΕ

Από την Κομματική οργάνωση Κουφαλίων του ΚΚΕ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη, η οποία οργανώθηκε από την κομματική οργάνωση Κουφαλίων, με ομιλητή το βουλευτή β΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη. Στην εισηγητική του ομιλία ανέφερε μεταξύ άλλων: “Οι εξελίξεις του τελευταίου χρόνου είναι επικίνδυνες, προβληματίζουν και ανησυχούν.

Αυτές οι εξελίξεις δεν πρέπει να μας φοβίζουν.

Όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθούμε, γι’ αυτό χρειάζεται ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό. Ιδιαίτερα σήμερα που αποδεικνύεται πως το σύστημα έχει τα “ζόρια” του, κρίσεις, πολέμους, φτώχεια. Κι αυτά τα “ζόρια” δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν, όπως πριν οι κυβερνήσεις και τα κόμματά τους. Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη έχουμε κυβερνήσεις έτοιμες να πέσουν, πρωθυπουργοί αλλάζουν. Αποδεικνύουν πως παντού τα προβλήματά τους οξύνονται, απόδειξη ότι δεν είναι όλα ακίνητα.

O ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Με αγώνα και συμπόρευση με το ΚΚΕ
Μπορεί να δημιουργηθούν δυνατότητες κλονισμού της εξουσίας τους. Αρκεί οι λαοί να εμπιστευθούν τη δύναμή τους. Να αξιοποιήσουν προς όφελός τους αυτές τις δυσκολίες και όχι να βάλουν πλάτη για να αντιμετωπίσει το σύστημα τα “ζόρια” του, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.
Το σίγουρο είναι ότι ο λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα όσο πιο σταθερό είναι το πολιτικό σύστημα, όσο πιο σταθερές είναι οι αστικές κυβερνήσεις, τόσο θα μεγαλώνει η αστάθεια και η αβεβαιότητα στη ζωή των ανθρώπων”.

Συζητήθηκε για το «τι φταίει» για ό,τι ζούμε και «τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτή την κατάσταση», ποια είναι η διέξοδος για το λαό.

Κομματική οργάνωση Κουφαλίων του ΚΚΕ