Κουφάλια-Ο.Α.:Φιλανθρωπική βραδιά με τις forTissiMo

Φιλανθρωπική βραδιά για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων.

Καλεσμένες του ομίλου είναι οι Foritssimo .Tο πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα.Οι Fortissimo μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις σ όλο τον κόσμο (Ινδία, Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Σουηδία, Μάλτα, Μαρόκο, Τουρκία…) και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας.

Από τις κορυφαίες στιγμές των fortissimo υπήρξαν οι δύο εμφανίσεις τους ως support στους Deep Purple καθώς και στους Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα. Συνεργασίες μετρούν επίσης με τον Αμερικανό τραγουδιστή – συνθέτη Kip Winger, την βραβευμένη με Grammy τσελίστρια Tina Guo και πολλούς άλλους συνθέτες, γκρουπ και τραγουδιστές από όλο τον κόσμο.

Οι fortissimo έχουν συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ανά τον κόσμο: BBC Radio, Lake District FM, Cando FM USA, C Music TV, ANT1, STAR, MEGA, ALPHA, TV100, ERT3 κ.α.

Στα αγωνιστικά τώρα μεγάλη νίκη και παραμονή στη Β΄ κατηγορία για την αντρική ομάδα του ΟΑ Κουφαλίων.

Η ομάδα του ΟΑ Κουφαλίων (Δ. ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ, Α. ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ, Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΛΕΩΝΙΔΗΣ) με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε την ΑΑ Σερρών και επισημοποίησε με το σπαθί της την παραμονή της στη Β΄ κατηγορία Ελλάδας!!!