Κουφάλια:Επέστρεψε ο ΓΑΣ από το Βελιγράδι

Ακόμη μια μπασκετική περιήγηση του ΓΑΣ Κουφαλίων  έφτασε στο τέλος της, με την ολοκλήρωση του 2ου κατά σειρά ταξιδιού στο Βελιγράδι της Σερβίας για το 2019.

Τα τμήματα Εφήβων και Παμπαίδων με 18 αθλητές, επέστρεψαν στα Κουφάλια με τις αποσκευές τους γεμάτες από πρωτόγνωρες αθλητικές παραστάσεις και εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Το ταξίδι στο σύνολό του προσέφερε σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε φιλικά παιχνίδια με αθλητές αντίστοιχης ηλικίας αλλά διαφορετικής  μπασκετικής νοοτροπίας και κουλτούρας, να κάνουν νέες γνωριμίες αλλά και να έρθουν πιο κοντά ως συναθλητές. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 3 διαφορετικά γήπεδα με τις αντίστοιχες ομάδες: KK 3MAJ, KK SOPOT & KK ZARKOBO με αθλητές ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ταξιδιού περιελάμβανε επισκέψεις στην πόλη του Βελιγραδίου (κάστρο Καλεμεγκνταν, Ναός Αγ. Σάββα, πλατεία Kneza Mihailova) αλλά και στο Μουσείο του εφευρέτη Nicola Tesla.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Το ταξίδι αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την έμπρακτη συμπαράσταση των χορηγών μας (Γεωργιάδης Απόστολος – PV Solution, Ρέππος Νικόλαος – Reppos pumps, Αλτινίδου Μαίρη – Αγγλικά Αλτινίδου, Ζαμουρίδης Παναγιώτης – Κομμώσεις ανδρών ΜΑΝ και την αθλητική εταιρία ένδυσης CAP sport) οι οποίοι φρόντισαν για τον ιματισμό των μελών της αποστολής.  Επίσης ευχαριστούμε για  την εμπιστοσύνη των γονέων προς το Σύλλογο και ευελπιστούμε στη συνέχισή του, δίνοντας στους αθλητές μας την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *