Κουφάλια:Επιστολή κατοίκου για την αποκομιδή απορριμμάτων

Επιστολή προς τον δήμαρχο Χαλκηδόνος κ.Αναγνωστόπουλο απέστειλε κάτοικος Κουφαλίων σχετικά με την συχνότητα της αποκομιδής σκουπιδιών.Ο κάτοικος καταγγέλλει ότι άλλα προβλέπει η σύμβαση μεταξύ Δήμου και εργολάβου και άλλα γίνονται.Φαίνεται ότι εκτός από τα προβλήματα με την ανακύκλωση υπάρχουν και προβλήματα με τα απορρίμματα.Το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλα χωριά του Δήμου

Αναλυτικά η επιστολή (τα στοιχεία του συμπολίτη είναι στη διάθεση του e-koufalia.gr)

22 Απριλίου 2020

Πρός κ.Δήμαρχο Χαλκηδόνος

Αξιότιμε κ.Δήμαρχε

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω  για το πρόβλημα που υφίσταται σχετικά με την αποκομιδή των οικιακών απορριμάτων από την μόνιμη κατοικία μου.

Αναλυτικά:Το απορριμματοφόρο του Δήμου διαχρονικά περνούσε από το σπίτι μου δυο (2) φορές τη βδομάδα και συγκεκριμένα της ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη.

Εδώ και δυο (2) μήνες-  από το τέλος Φεβρουαρίου συγκεκριμένα -το απορριμματοφόρο περνάει για αποκομιδή μόνο μια (1) φορά την εβδομάδα και τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να τηλεφωνήσω στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Μπατζαρακίδη για να ενεργήσει και να περάσει το απορριμματοφόρο.

Ο κ.αντιδήμαρχος γνωρίζει το πρόβλημα και λέει ότι θα λυθεί και θα επανέλθουμε στην προτέρα κατάσταση (δυο φορές την εβδομάδα) .Το πρόβλημα όμως παραμένει.

Σημειώνω ότι ως πολίτης του Δήμου πληρώνω κανονικά τα δημοτικά τέλη για συγκεκριμένο προγραμματισμό έλευσης του απορριμματοφόρου δύο (2) φορές την εβδομάδα.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες

Με τιμή

One comment

  1. Γιάννης

    Έχω ένα γνωστό ο οποίος μου λέει πως αρκετοί εργαζόμενοι της εταιρείας Hellenic Waste Recycling ΑΕΒΕ του κ. Κωστούλα, τον τελευταίο καιρό έχουν δυσαρεστηθεί που η εταιρεία δεν μειοδότησε στον νέο διαγωνισμό και όπως είναι αναμενόμενο θα απολυθούν. Επιπλέον από ότι έχω μάθει η εταιρεία Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ, που λειτουργούσε το υποκατάστημα του ομίλου στην Βόρεια Ελλάδα, έχει σταματήσει τις εμπορικές δραστηριότητές της από το 2015 με αποτέλεσμα αναγκαστηκά να χάσουν την δουλειά τους άνθρωποι που δούλευαν στον Κωστούλα πάνω από 20 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *