Κουφάλια:Ευχαριστήριο του Τοπικού Συμβουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων εξελίσσεται ομαλά και με μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά των πολιτών. Η συνεχής προσφορά του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού είναι αξιέπαινη και καθοριστική για την επιτυχία του εμβολιασμού.

Στην υποστήριξη της προσπάθειας αυτής σημαντική είναι για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των επαγγελματιών των Κουφαλίων στην πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου για προσφορά χυμών, εδεσμάτων και εμφιαλωμένων νερών που προσφέρονται στους εμβολιαζόμενους. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις βιομηχανίες ΜΕΒΓΑΛ και ΒΙΤΟΜ-ΟΙΚ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ για τη συνεχή συνεισφορά τους καθ’όλη τη διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας καθώς επίσης και τα super market ‘ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ’, ‘ΓΚΙΠΑΤΙΔΟΥ ΤΟΥΛΑ’, ‘ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ’, ‘ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ’ (Γατίδης Δ.), ‘SMILE’ (Παραλυκίδης Γ.), την κάβα ποτών ‘ΑΞΙΟΣ’ (Φιλίππου Δ.), το κατάστημα ‘Astoria Deli & cuisine’ (Βαλσαμάκης Γ.), και το οπωροπωλείο ‘ΠΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ’.

Η εμβολιαστική προσπάθεια είναι υπόθεση όλων μας. Η βοήθεια και συνεισφορά όλων των πολιτών και επαγγελματιών της πόλης μας είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμος αρωγός στο έργο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

 

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *