Κουφάλια: Ημερίδα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για Νέους (video)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ.ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα με θέμα “Ευρωπαϊκα προγράμματα για Νέους” που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κος Σ. Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ταχτατζογλου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας κος Κορδονουρης,οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Μποσκογλου και κος Στεργιάδης,η Πρόεδρος του τοπικού Κουφαλίων κα Γκαλιπιδου ,η τοπική σύμβουλος κα Βαρελά,ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κος Παπαχριστουδης.

Επίσης παραβρεθησαν στη ενημερωτική ημερίδα ,ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου δημοτικού Αγίου Αθανασίου κος Δαμιανός,ο πρόεδρος Συλλογου Γονέων Γυμν-Λυκειου Αδενδρου κος Αθανασιαδης και εκπρόσωποι του , εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων 2ου δημοτικού Κουφαλίων, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων του 4ου δημοτικου Κουφαλίων, εκπρόσωπος του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Λουδια,ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γυμν-Λυκειου Προχώματος κος Μανουσαριδης και εκπρόσωποι του, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων δημοτικού Προχώματος,η Πρόεδρος του Γυμνασίου Χαλκηδονας κα Βελανη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικου Π.Πελλας κα Χαρισιαδου ,η Πρόεδρος του Πολιτιστικου Συλλογου Κουφαλίων Καβακλι κα Καραλη.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που παραβρέθηκατε και στηρίξατε την ημερίδα, ολους εσάς που παρακολουθήσατε μέσω του e-koufalia αλλά και τον προσκεκλημενο μας Κο ,ΜπάμπηΠαπαιωαννου Προσταμενο του Γραφείου πληροφορησης νέων Γ.Γ δια βίου μάθησης και Νέας Γενιάς που αποδείχτηκε την πρόσκληση μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον δημοτικό σύμβουλο κο Στεργιάδη για την βοήθεια του στην υλοποίηση αυτού.

Δείτε το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης (Μέχρι το 32ο λεπτό υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στον ήχο με αντίλαλο. Ζητούμε συγγνώμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *