Κουφάλια-Λ.Ευσταθιάδης:Ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Με το σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης και τις συχνές διακοπές ρεύματος που συμβαίνουν στα Κουφάλια ασχολήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Λουκάς Ευσταθιάδης ο οποίος με σημερινή του ανακοίνωση ενημερώνει για το θέμα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Μετά από αίτημα κατοίκων και επιχειρηματιών από τα Κουφάλια, απέστειλα το παρακάτω mail την προηγούμενη Παρασκευή στον ΔΕΔΔΗΕ για το θέμα των διακοπών ρεύματος :

ΑΠΟ : ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ
ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Σήμερα έλαβα την παρακάτω απάντηση :

———————————————————–

Κύριε Ευσταθιάδη


Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τα προβλήματα που δημιουργεί μια διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τόσο στους καταναλωτές μας και στην εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεών τους, όσο και στο ΔΕΔΔΗΕ , θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ανταπόκρισή μας .
Παρόλα αυτά , δυστυχώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εμφανίζονται έχουν άμεση επίπτωση στα εναέρια δίκτυά μας που είναι εκτεθειμένα σε αυτά . Ένα φαινόμενο στις δυο κεντρικές γραμμές που τροφοδοτούν την πόλη ,στη Πέλλα η στην Περιοχή μας μπορεί να θέσει σε λειτουργία έναν από τους δυο αντίστοιχους διακόπτες προστασίας που υπάρχουν .
Στην προσπάθειά μας αυτή ,ήδη την ερχόμενη Κυριακή 23-8-2020 έχει προγραμματιστεί από τον Τομέα Ανάπτυξης και Λειτουργίας Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ , ο έλεγχος και η ρύθμιση τους για τον περιορισμό των φαινομένων .
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση .


Με εκτίμηση,
Τζαμτζής Χαράλαμπος
Τομεάρχης Εκμετάλλευσης Περιοχής Δυτικής Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *