Κουφάλια:Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας Koufalia Hill Run

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο 2ος αγώνας Koufalia Hill Run στον Λόφο των Κουφαλίων που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλίων.

Στην μεγάλη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να γνωρίσουν τα όμορφα μονοπάτια του Λόφου των Κουφαλίων σε διαδρομές που επιμελήθηκε η διοργάνωση και οι εθελοντές με πολύ μεράκι και διάθεση. Οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την διαδρομή με πολλά θετικά σχόλια τόσο από οργανωτικής πλευράς όσο και από την ομορφιά του  τοπίου.

Στον παιδικό αγώνα των 2 χιλιομέτρων συμμετείχαν παιδιά με την συνοδεία γονιού, σε ένα δρομικό παιχνίδι όπου σε ζευγάρια έτρεξαν τη διαδρομή και εκτέλεσαν δραστηριότητες – παιχνίδια  με στόχο την αθλητική παιδεία, το παιχνίδι αλλά και ερεθίσματα περιβαλλοντικής συνείδησης, οικολογίας και κυκλοφοριακής αγωγής. Πρόκειται για μια καινοτόμο ιδέα που δοκιμάστηκε πιλοτικά πρώτη φορά πέρσι στον 1ο Koufalia Hill Run και φέτος δέχτηκε ακόμη μεγαλύτερη υποδοχής από τους συμμετέχοντες.

Η Δήμητρα Ιορδανίδου που είχε την ευθύνη του αγώνα φρόντισε με την βοήθεια των συνεργατών της και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών να παρουσιάσει  μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που άρεσε στον κόσμο και όλοι δώσανε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερη διάθεση.

Στεφάνια ελιάς έλαβαν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (παιδί – γονιός, άντρες, γυναίκες, έφηβοι, έφηβες), ενώ αναμνηστικά διπλώματα όπως και αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγία της εταιρείας «Οικογένεια Χριστοδούλου» έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τον Μέγα Χορηγό και τους Υποστηρικτές Χορηγούς, τον Δήμο, την Τροχαία Χαλκηδόνας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τον γιατρό του αγώνα Ποντίκα Ελευθέριο, όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα που τίμησαν με την παρουσία τους το event. Για την μεγαλύτερη ασφάλεια του αγώνα φέτος εξασφαλίστηκε και η παρουσία του  Σώματος Εθελοντών Πυροσβεστών Κουφαλίων.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Ιορδανίδη Χ. Γεώργιο.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό έχει συλλέξει η διοργάνωση από εθελοντές φωτογράφους και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση στο FB event Koufalia Hill Run για την δυνατότητα πρόσβασης σε φωτογραφίες.

-Μέγας Χορηγός

Οικογένεια Χριστοδούλου – Christodoulou Family

-Υποστηρικτές Χορηγοί

Μεβγάλ Α.Ε.

Agripro O.E. Αγροτικά Λιπάσματα

Λιθογραφείο Σεϊτανίδης Νικόλαος Γ.

Γκογκίδης Γεώργιος Κ. Ηλεκτρικά Εργαλεία

Οπωροπωλείο -Ξηροί Καρποί Πατσίδης Δήμος Χ

Ταβέρνα Γκέττας

Αρτοποιείο Παπακωνσταντίνου Χρήστος Γ.

Φυτώρια “Χρήστος” Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης

Γεωργιάδης Παύλος

-Χορηγός Επικοινωνίας

e-koufalia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *