Κουφάλια: Παραμένει χωρίς γραφείο το Τοπικό-Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Αγαπητοί  συνδημότες

Το τελευταίο διάστημα, το ενδιαφέρον και η προσοχή όλων έχει στραφεί στις εξελίξεις από τη διασπορά της νόσου covid-19. Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει και όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στον προσωπικό και επαγγελματικό μας βίο. Κάτω από τις αντίξοες αυτές συνθήκες καλούμαστε ως τοπικό συμβούλιο να ανταποκριθούμε στην ανάδειξη και αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.  Ενδεικτικά τις τελευταίες ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί οι παρακάτω εργασίεςː

  1. Καθαριότητα και αποψίλωση χόρτων στους κοινόχρηστους χώρους και στο δρόμο προς τις εργατικές κατοικίες.
  2. Αποψίλωση χόρτων και ανακαίνιση αμφιθεάτρου ΕΠΑΛ
  3. Καθαριότητα και αποκατάσταση ζημιών στα περιφερικά πάρκα ( παιδικού σταθμού, κυκλοφοριακής αγωγής, στην οδό Αθηνάς/Κολοκοτρώνη, Ζωοδόχου Πηγής)
  4. Περιποίηση στα κολωνάκια της κεντρικής πλατείας
  5. Προγραμματισμός για αποκατάσταση φωτισμού ΚΕΠ
  6. Καθαριότητα και αποψίλωση χόρτων στα κοιμητήρια
  7. Αποκατάσταση κιγκλιδωμάτων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Προφανώς τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά είναι περισσότερα. Οι προσπάθειές μας για την επίλυση τους είναι συνεχείς, ωστόσο το έργο μας δυσχεραίνεται από την  αδικαιολόγητη και πρωτόγνωρη στάση της κεντρικής διοίκησης για τη μη παραχώρηση γραφείου στο τοπικό συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος και αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής, υπήρχε η ισχυρή και ρητή διαβεβαίωση ότι το τοπικό συμβούλιο θα αποκτήσει το δικό του χώρο στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς θα υπήρχε η συνταξιοδότηση δημοτικού υπαλλήλου και θα απελευθερωνόταν ο χώρος. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι ο χώρος που απελευθερώθηκε δόθηκε σε αντιδημάρχους της δημοτικής αρχής μη τηρώντας την αρχική τους δέσμευση και χωρίς να λάβουμε την παραμικρή ενημέρωση.

Ο πλέον καλοπροαίρετος μπορεί να αντιληφθεί τον εμπαιγμό, την υποτίμηση του τοπικού συμβουλίου και κατά επέκταση όλων των πολιτών.  Δυστυχώς το τοπικό συμβούλιο έχει υποστεί έξωση από το δημοτικό κατάστημα Κουφαλίων και οι πολίτες αδυνατούν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία μαζί μας. Το ελάχιστο που νιώθουμε είναι θλίψη για την αδυναμία της δημοτικής αρχής να δώσει απλές και αυτονόητες λύσεις και να τηρεί τις δεσμεύσεις της.

Παρά τις αντιξοότητες αυτές, επιζητούμε την επικοινωνία με όλους εσάς, θέλουμε να μας μεταφέρετε τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά σας, να ακούμε τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας και σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνείτε με όλους μας με κάθε διαθέσιμο μέσο. ( emailː topiko.koufalia@gmail.com , facebookː Τοπικό Συμβούλιο Κουφαλίων) όπως επίσης και στα προσωπικά τηλέφωνα των μελών του τοπικού συμβουλίου.

 

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *