Κουφάλια:Προς κ.Μαρκίδη – Λαϊκή Συσπείρωση

Από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού σχολείου Κουφαλίων λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Παρακολουθώντας την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου 2020, σταθήκαμε σε ένα γεγονός – σχόλιο (δείτε ΕΔΩ 4.01.00) από τον επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση κύριο Μαρκίδη, όντας άσχετο με το θέμα που εκείνη την στιγμή συζητείτο στην αίθουσα , αλλά το θεωρούμε προσβλητικό προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ.Σχολείου Κουφαλίων , όσον αφορά τις δράσεις μας και την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας .

Ανέφερε λοιπόν ο κύριος Μαρκίδης , «ότι ο νεφελοποιητής που έγινε δωρεά στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων (από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ.Σχολείου Κουφαλίων) , και κόστισε όπως λέει ο ίδιος 65 – 100 ευρώ, παρεδόθη κάνοντας γιορτή » , ένα γεγονός το οποίο έχει ξανασχολιάσει στο παρελθόν με υποτιμητικό τρόπο , και με τα λεγόμενά του θεωρούμε ότι εξευτέλισε ένα σύνολο γονέων και ανθρώπων που έτρεξαν και θυσίασαν εργατοώρες , εξευτέλισε ένα σύνολο επαγγελματιών της τοπικής κοινωνίας, που πρόσφεραν και στήριξαν την συγκεκριμένη προσπάθεια, και τέλος εξευτέλισε τον αγώνα και την αρωγή των εκπαιδευτικών στον Σύλλογο για να υλοποιηθεί αυτή η δράση.

Πράγμα που μας δίνει να καταλάβουμε ότι ενοχλούν τέτοιες δράσεις, ειδικά από την στιγμή που η παράταξη του απέχει πάντα από τέτοιου είδους κινήσεις, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, η στάση που κρατάει είναι ουδέτερη σε όλες τις περιπτώσεις. Σαν σύλλογος, δεν φέρνουμε καμία αντίρρηση σε λογικές απόψεις είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με τα πιστεύω μας αλλά και με τις πράξεις μας , οι οποίες ούτως η άλλως είναι αντιληπτές από τον κόσμο. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεωρούμε ότι ο κύριος Μαρκίδης υπερέβη τα εσκαμμένα .

Γι αυτό λοιπόν, καλό θα είναι , να πρυτανεύει η λογική, η οποία στην παρούσα φάση λέει ότι το κοινό καλό για τον Δήμο μας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, είναι δεκτό και αποδεκτό, χωρίς λαϊκά φληναφήματα . Θεωρώντας λοιπόν, ότι αντιδράτε στον εκμοντερνισμό και ότι περιφέρεστε ασκόπως χωρίς κανένα αποτέλεσμα, σας καλούμε να μας απαντήσετε δημοσίως , και να μας εκθέσετε τις δράσεις που διοργάνωσε και υλοποίησε η παράταξή σας , με γνώμονα το καλό των συμπολιτών μας .

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *