Το νέο Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος

Κατόπιν εκλογής και μετέπειτα διεξαγωγής του πρώτου Συμβουλίου της ΝΟΔΕ ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κουφαλίων – Χαλκηδόνας του Δήμου Χαλκηδόνος .

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. : Παπαχρηστούδης Γεώργιος
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. : Αλμπανίδης Ιωάννης
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. : Σαραφίδης Κορνήλιος
  • ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. : Γκόλφος Τραϊανός
  • ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. : Κορώνα Παναγιώτα

Ο νέος πρόεδρος  της ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος Παπαχρηστούδης Γεώργιος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

” Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρων νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων ΟΝΝΕΔ και την διεξαγωγής του πρώτου Συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε. Β’ Θεσσαλονίκης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας όλους όσους με στήριξαν και ήταν στο πλευρό μου όλη αυτή την περίοδο. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονικης Χρυσόστομο Τσατσούλη, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Β’ Θεσσαλονίκης Ιωάννη Ζεχερλή, τον Αντιπρόεδρο ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Σωκράτη Μπρόζο, την πρώην πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ Μαρία Σαριγιαννίδου  για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος θα είναι στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας  , σε κάθε χωρίο , σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας  υλοποιώντας το κεντρικό της σύνθημα #onnedgiaolous, με ενότητα και όρεξη για δουλεία . Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στο οποίο η ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος θα είναι δίπλα στον πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη και στο σύνολο της κοινωνίας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας.

Πιστεύω πως θα υπάρχει μια άριστη συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές και το Δημοτικό Συμβουλίου σε οποιαδήποτε προσπάθεια βελτιστοποίησης του κοινωνικού συνόλου με σταθερότητα στις αρχές και τις αξίες της ΟΝΝΕΔ .Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή σε όλα τα μελή του νέου ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *