Κουφάλια:Υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές ο Παναγιώτης Δαϊκούδης

Υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι στις ερχόμενες εκλογές ο Παναγιώτης Δαϊκούδης.

Ο κ.Δαϊκούδης ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος , γεννήθηκε στις 30/09/1959 και μεγάλωσε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου ζει μέχρι και σήμερα με την σύζυγο του Νίκη Σαραφίδου και τους δυο γιούς τους Βασίλη και Κωνσταντίνο.

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Roger Williams University του Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.) από όπου και απέκτησε το πτυχίο της Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Εργάστηκε ως Καθηγητής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέχρι το 1990.

Έκτοτε εργάζεται ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην ανάπτυξη προγραμμάτων-λογισμικού προσαρμοσμένα για εμπορικές επιχειρήσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς καθώς και  για τοπικούς οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων (ΤΟΕΒ).

Διετέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Κουφαλίων (Γ.A.Σ.K.) και τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Π.Α.Ο. Κουφαλίων.

Με τα κοινά ασχολείται  από το 2003 όταν εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κουφαλίων, στον οποίο ορίζεται πρόεδρος της Επιτροπής Βιομηχανικού Πάρκου Κουφαλίων, ενώ το 2006 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Οικονομικών.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κουφαλίων.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, εκλέχθηκε δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Χαλκηδόνος.

Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης/1/2015 και της 20ης/9/2015  στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *