Κουφάλια:Παιδί χτυπήθηκε από ρεύμα σε πάρκο

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας περίπου στις 9 , όταν ένα παιδί 7 χρονών έπαιζε σε πάρκο επί της οδού Μ/Μπότσαρη στα Κουφάλια και χτυπήθηκε από ρεύμα.

Όλα έγιναν όταν ο μικρός κάποια στιγμή άπλωσε το χέρι του και ακούμπησε μια σιδερένια κολόνα φωτισμού.Ξαφνικά το παιδί τραντάχτηκε από το ρεύμα και ακολούθησε πανικός.

Το παιδί σοκαρισμένο και έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κ.Υγείας Κουφαλίων για την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του και από εκεί κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σήμερα το παιδί βρίσκεται σπίτι του χωρίς η κατάσταση του ευτυχώς να εμπνέει κάποια ανησυχία , αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκουράζεται και να παρακολουθείται .

Η τύχη ήταν με το μέρος του μικρού και της οικογένειας του αφού κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί υπό άλλες συνθήκες, αλλά παρόλα αυτά εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι βράδυ πέρασαν οι γονείς και το πόσο τρομαγμένο θα ήταν το παιδάκι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ατύχημα προκλήθηκε επειδή έσπασε το φωτιστικό και κάποιο καλώδιο έκανε επαφή με την κολόνα.Συνεργείο του δήμου βρέθηκε σήμερα στο πάρκο και επιδιόρθωσε την βλάβη που ευτυχώς δεν προξένησε μεγαλύτερο ατύχημα.

Με αφορμή το παραπάνω καλό είναι να γίνει έλεγχος και στα υπόλοιπα πάρκα του δήμου για πιθανά επικίνδυνα σημεία αλλά ο έλεγχος αυτός να γίνεται και ανά τακτά διαστήματα.