Ξανά… ανατροπή και κορυφή για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου!

Μπορεί το πάθημα να μην έγινε μάθημα για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, παρόλα αυτά η ομάδα του Κώστα Κορμαρή δείχνει ότι έχει μέταλλο και έχει τον τρόπο να φτάνει στη νίκη.

Όπως και με το Ρετζίκι, έτσι και σήμερα οι Καβακλιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ και αναγκάστηκαν για ακόμα τρίτη φορά σε τέσσερις αναμετρήσεις, να κυνηγάει το σκορ. Με αντεπίθεση διαρκείας και παρότι ισοφάρισε σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε ημιχρόνου με τον Σακκόγλου, η ΠΑΕ πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, με τη κατάσταση να μοιάζει ακόμα πιο κρίσιμη από ότι τη προηγούμενη φορά.

Σε αυτό το σημείο και ειδικότερα μετά την ισοφάριση του Σακκόγλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο πάγκος «δικαίωσε» τον Κώστα Κορμαρή, η οποία στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και τελικά έφτασε στο 4-2.

Το 3-2 έγινε από τον Χατζημιχαήλ και το 4-2 επιτεύχθηκε από τον Σεϊτανίδη, ο οποίος για ακόμα μια φορά ήρθε από τον πάγκο και εκτός από το γκολ, βοήθησε τα μέγιστα για ακόμα μια  επική ανατροπή.

Βέβαια, αυτή είναι μια όψη του νομίσματος για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, καθώς αυτό που προβληματίζει μέχρι στιγμής τον Κώστα Κορμαρή είναι το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, κάτι στο οποίο αναμένεται να ρίξει ιδιαίτερο βάρος τις επόμενες ημέρες.

epsm24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *