Μ.Μηντζαρίδης: ΔΕΝ θα χιονίσει κ. Πρόεδρε τις επόμενες μέρες

ΔΕΝ θα χιονίσει κ. Πρόεδρε τις επόμενες μέρες

Ψηφίζω ΑΡΝΗΤΙΚΆ κ. Πρόεδρε, στο 3ο και 4ο θέμα:

διότι εν μέσω πανδημίας , φέρνετε στην Οικονομική Επιτροπή θέμα κόστους 250.000 Eu,  και για τους εκχιονισμούς κατά την χειμερινή περίοδο 2020-2021.

Προφανώς το προβλέπειν για τους εκχιονισμούς, αξίζει ιδιαίτερης μνείας, αλλά ΟΧΙ μέσα σε περίοδο κρίσης λόγω Κορωναιού, και μάλιστα σε συνεδρίαση ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, και ΟΧΙ με τηλεδιάσκεψη, την οποία  αποφεύγετε συστηματικά.

Σας ενοχλεί ο διάλογος;

Οι εκχιονισμοί μπορούν να περιμένουν τουλάχιστον όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα, ΕΚΤΟΣ και αν προβλέπετε χιόνι μέσα στις επόμενες μέρες του Μάη. Δεν χρειάζεται βιασύνη.

Κι αυτό γίνεται ενώ οι πολίτες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στους δέκτες της τηλεόρασης, που σπέρνουν σε πολλές περιπτώσεις τον πανικό αναφορικά με τον κορωνοΐό, τα δε μέλη της ΟΕ με mail να προσπαθούν να ενημερωθούν και να λύσουν τις απορίες τους, από τις εισηγήσεις που τους στέλνετε.

Κ. Πρόεδρε,

Η βίαιη εισβολή του Covid-19 έχει μεταβάλλει ριζικά τον τρόπο της ζωής μας. Οι προσλαμβάνουσες εικόνες είναι παντού ίδιες. Οι πολίτες μένουν σπίτι και εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλειά τους, η εμπορική αγορά έχει νεκρώσει με εκτεθειμένες πληγές στην τοπική οικονομία ενώ δεν είναι λίγοι οι συνδημότες μας που ζουν με το άγχος της εργασιακής ανασφάλειας αφού η επόμενη μέρα προοιωνίζεται αβέβαιη για πολλούς κλάδους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Μεγάλο μέρος των κραδασμών της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνουμε, απορροφούν οι ΟΤΑ της χώρας. Για μία ακόμη φορά οι Δήμοι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δοκιμάζοντας τις διοικητικές τους λειτουργίες και αντοχές.

Περιμένω πρωτοβουλίες και εγρήγορση από την διοίκηση του Δήμου.

 

Μηντζαρίδης Μηνάς

Δημοτικός Σύμβουλος.

Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκηδόνος.

Επικεφαλής της  παράταξης των Ενεργών Δημοτών Δήμου Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *